Ο Πέτρος Μάνταλος εξομολογήθηκε πως πέρασε δύσκολες στιγμές, έζησε και την περσινή καταστροφική σεζόν και αποκάλυψε ότι σκέφτηκε πέρσι να σταματήσει το ποδόσφαιρο.

Μία ιδιαίτερη συνέντευξη παραχώρησε ο Πέτρος Μάνταλος. Ο έμπειρος παίκτης της ΑΕΚ εξομολογήθηκε πως πέρασε δύσκολες στιγμές, έζησε και την περσινή καταστροφική σεζόν, όπου η ΑΕΚ δεν πήρε καν ευρωπαϊκό εισιτήριο και συγκλόνισε με την αποκάλυψη στην εκπομπή «Monday FC».

Αναλυτικά όσα είπε ο Πέτρος Μάνταλος:

«Ειδικά πέρσι σκέφτηκα να σταματήσω το ποδόσφαιρο. Έλεγα κάτι γίνεται λάθος». Αυτό σχολίασε ο Μάνταλος, ο οποίος ένιωθε τεράστια πίεση και πρόσθεσε για τη συνάντηση που είχε με τον ισχυρό άνδρα του συλλόγου Δημήτρη Μελισσανίδη:

«Του είχα πει ότι καλύτερο ήταν να φύγω. Δεν είναι εύκολο να το πεις. Ήταν δύσκολο. Μου ξεκαθάρισε πως δεν πρόκειται να φύγεις. Και του είπα ότι δεν θέλω να είμαι αρχηγός. Ότι δεν θέλω να το φοράω. Ήταν βάρος».

Για τα δύο πρωταθλήματα:

«Και τα δύο προκαλούν απίστευτα συναισθήματα. Νομίζω ότι αυτό είναι διαφορετικό. Το γήπεδο αυτό το κάνει ξεχωριστό. Είμαι πολύ χαρούμενος. Έχει παραπάνω συναίσθημα το φετινό πρωτάθλημα».

Τον Αλμέιδα:

«Δεν ξέραμε κι εμείς τον προπονητή. Πρέσινγκ, ένταση και επιθετικότητα ήταν αυτά που δουλέψαμε τις 15 πρώτες μέρες στην Ολλανδία. Ο συγκεκριμένος προπονητής κατάφερε να κάνει τα λόγια πράξη. Είχε τον τρόπο του. Είναι ένας άνθρωπος πολύ κοντά στον παίκτη. Ο Αλμέιδα ενδιαφέρεται όχι μόνο για τον Μάνταλο ως ποδοσφαιριστή, αλλά ως άνθρωπο».

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.
Για το τι κρατάει από τη χθεσινή βραδιά:

«Το τελευταίο σφύριγμα. Ήταν πιο γλυκό. Έξω τέτοιο πανικό δεν είχα ξαναδεί, είχα έρθει δύο ώρες πριν το ματς και μπήκα στο γήπεδο 50 λεπτά πριν αρχίσει το παιχνίδι».

Για το ότι στην αρχή της σεζόν έπαιζε λίγο:

«Ο τρόπος του Αλμέιδα με έκανε να το αποδεχθώ και να το σεβαστώ που με άφηνε στον πάγκο».

Για το αν η ομάδα πίστευε στο πρωτάθλημα:

«Πιστεύαμε ακόμη και στο -8 ότι θα είμαστε εμείς πρώτοι. Ακόμη και στην προπόνηση φαινόταν ότι αυτό το γκρουπ μπορεί να πάρει το πρωτάθλημα. Στην προπόνηση το καταλάβαινες. Σημαντικό ότι νικήσαμε στην Τούμπα, ήταν καθοριστικό το 0-1 με τον ΠΑΟΚ». Για το αν ήταν αυθόρμητο να σηκώσουν τη κούπα με τον Σέρχιο: «Δεν ήταν αυθόρμητο. Το είχαμε συζητήσει, το σηκώσαμε και οι τρεις».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!