Στέφανος Τσιτσιπάς: Ο αγώνας του Έλληνα πρωταθλητή με τον Λορέντσο Σονέγκο στο Όπεν της Ρώμης ξεκίνησε τη Δευτέρα (15/5) αλλά θα ολοκληρωθεί αύριο, Τρίτη 16 Μαΐου.

Ο αγώνας του Στέφανου Τσιτσιπά με τον Λορέντσο Σονέγκο στο Όπεν της Ρώμης ξεκίνησε τη Δευτέρα (15/5) αλλά θα ολοκληρωθεί αύριο, Τρίτη 16 Μαΐου. Στέφανος Τσιτσιπάς

Ακριβώς όπως συνέβη και στο προηγούμενο παιχνίδι του με τον Πορτογάλο Μπόρζες, η βροχή που ξεκίνησε στην ιταλική πρωτεύουσα οδήγησε σε προσωρινή διακοπή αρχικά κι εν συνεχεία σε οριστική αναβολή των αγώνων που απέμειναν για να ολοκληρωθεί η ημέρα στο απλό Ανδρών.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Τη στιγμή της διακοπής ο Έλληνας πρωταθλητής είχε κατακτήσει με άνεση το πρώτο σετ (6-3) και προηγούνταν με 1-0 σετ. Στέφανος Τσιτσιπάς

Εκτός της αναμέτρησης του Τσιτσιπά, επίσης διακόπηκαν τα παιχνίδια των Λορέντσο Μουζέτι-Φράνσις Τιαφό (5-7, 6-4, 2-1), Τζέφρι Βολφ-Αλεξάντερ Ζβέρεφ (4-6, 3-3), όπως και ο αγώνας του διπλού Γουέσλι Κούλοφ/Νιλ Σκούπσκι-Σιμόνε Μπολέλι/Φάμπιο Φονίνι, που δεν πρόλαβε καν να ξεκινήσει.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!