Με «φοβερό» Τζέισον Τέιτουμ οι Σέλτικς διέλυσαν τους Σίξερς με 112-88 στη Βοστώνη, έκαναν το 4-3 και προκρίθηκαν στους τελικούς της Ανατολής.

Με τον Τζέισον Τέιτουμ να κάνει το παιχνίδι της ζωής του οι Σέλτικς διέλυσαν τους Σίξερς με 112-88 στη Βοστώνη, έκαναν το 4-3 και προκρίθηκαν στους τελικούς της Ανατολής για δεύτερη διαδοχική χρονιά, όπου θα αντιμετωπίσουν το Μαϊάμι. Το ματς κρίθηκε στην 3η περίοδο (17 πόντους ο Τέιτουμ) όταν οι Σέλτικς με επιμέρους σκορ 33-10 μετέτρεψαν το 55-52 του ημιχρόνου σε 88-62.

Ο άσος των Σέλτικς ήταν ασταμάτητος και σημείωσε 51 πόντους (1/18 δίποντα, 6/10 τρίποντα, 11/14 βολές) ενώ είχε επίσης 13 ριμπάουντ, 5 ασίστ, 2 κλεψίματα και 0 λάθη σε 42 λεπτά συμμετοχής. Μάλιστα οι 51 πόντοι αποτελούν ρεκόρ για Game 7 των playoffs ενώ έγινε ο πρώτος παίκτης στην ιστορία που σημειώνει τουλάχιστον 50 πόντους χωρίς να έχει κάνει λάθος.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Άξιος συμπαραστάτης του Τέιτουμ ήταν ο Τζέιλεν Μπράουν με 25 πόντους ενώ εκπληκτική άμυνα στον MVP Τζοέλ Εμπίιντ έπαιξε ο Αλ Χόρφορντ που ολοκλήρωσε την αναμέτρηση με 6 πόντους, 10 ριμπάουντ και 3 μπλοκ.

Για τους Σίξερς, τα δύο μεγάλια αστέρια Εμπίιντ και Χάρντεν ήταν κακοί με τον πρώτο να έχει 15 πόντους (5/18 σουτ) και τον δεύτερο 9 πόντους (3/11 σουτ). Ο Τομπάιας Χάρις με τους 19 πόντους του ήταν ο πρώτος σκόρερ των φιλοξενούμενων ενώ 17 πόντους είχε ο Ταϊρίς Μάξεϊ.

Η πρώτη αναμέτρηση των τελικών της Ανατολής είναι προγραμματισμένη για την Τετάρτη (ξημερώματα Πέμπτης για Ελλάδα) στη Βοστώνη.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!
Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε!