Η Αρσεναλ είναι το φαβορί για την απόκτηση του Ντέκλαν Ράις από τη Γουέστ Χαμ και ο Μόγες επιβεβαίωσε την αποχώρησή του.

Η Αρσεναλ είναι το φαβορί για την απόκτηση του Ντέκλαν Ράις από τη Γουέστ Χαμ, με τον Μίκελ Αρτέτα να τον έχει πρώτο στη μεταγραφική λίστα του, ενώ και η Τσέλσι κινείται για την απόκτηση του. Σύμφωνα με τα αγγλικά ΜΜΕ η διοίκηση των «κανονιέρηδων» συνεχίζει την προσπάθεια για την απόκτηση του Αγγλου διεθνή μέσου, για τον οποίο είχε κινηθεί και στην περασμένη θερινή μεταγραφική περίοδο, αλλά δεν μπόρεσε να πάρει τα δικαιώματα του από τα «σφυριά». Μόγες

Η διοίκηση της Γουέστ Χαμ αποφάσισε τότε να μην τον παραχωρήσει και τού υποσχέθηκε μεταγραφή το προσεχές καλοκαίρι. Ο τεχνικός των «σφυριών», Ντέιβιντ Μόγες, είχε ζητήσει από  τη διοίκηση την παραμονή του Ράις και την τρέχουσα σεζόν.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Τώρα ο Σκωτσέζος τεχνικός παραδέχτηκε πως ήρθε η ώρα ο Ράις να κάνει το επόμενο βήμα στην καριέρα του: «Θα ήθελα να μείνει, αλλά πιστεύω πως τελικά θα φύγει. Δεν μπορούμε να τον εμποδίσουμε να πραγματοποιήσει τα όνειρα του.»

Σύμφωνα μάλιστα με την εφημερίδα «The Times» ο Ράις ειδοποίησε την Αρσεναλ πως θα μείνει στα «σφυριά» έως τη λήξη της τρέχουσας σεζόν, χωρίς όμως να βάλει υπογραφή στην επέκταση του συμβολαίου του, επιθυμώντας το καλοκαίρι να κάνει το επόμενο βήμα στην καριέρα του, με την Τσέλσι να έχει μπει δυναμικά στη διεκδίκηση του. Το κόστος της μεταγραφής αναμένεται να φθάσει στα 115 εκατ. ευρώ και η Γουέστ Χαμ έχει βρει ήδη τον αντικαταστάτη του, προσεγγίζοντας τη Μαρσέιγ για την απόκτηση του Ματέο Γκεντουζί.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!