Ο Αϊτόρ έστειλε το δικό του μήνυμα στον κόσμο του Παναθηναϊκού μετά την ολοκλήρωση της σεζόν.

Ο Αϊτόρ αποτελούσε έναν εκ των ηγετών του Παναθηναϊκού στη μάχη που έδινε για τον τίτλο. Ωστόσο, στο τέλος μαζί με τον Τρουιγέ και τον νεαρό Φρόκου, ασφαλώς ήταν οι πιο άτυχοι.

Μετά το τέλος του πρωταθλήματος, ο Ισπανός ευχαρίστησε τον κόσμο για τη στήριξή του, εξέφρασε την περηφάνια για τον τρόπο με τον οποίο πάλεψαν οι συμπαίκτες του για την κατάκτηση του τίτλου και ξεκαθάρισε ότι ο Παναθηναϊκός θα επιστρέψει πιο δυνατός.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Αναλυτικά όσα έγραψε ο Αϊτόρ:

«Σας ευχαριστώ. Αυτό νιώθω ότι πρέπει να σας πω. Ήταν η πιο δύσκολη σεζόν στη ζωή μου, παρόλο που ξεκίνησε καλύτερα από ποτέ. Ήσασταν δίπλα μου κάθε μέρα δίνοντας μου τη δύναμη και την υποστήριξή σας.

Ο τραυματισμός με έκανε πιο δυνατό και με βοήθησε να εκτιμήσω ακόμα περισσότερο αυτό που με κάνει ευτυχισμένο. Ήταν μια πολύ δύσκολη στιγμή, ήθελα να είμαι στο γήπεδο να βοηθάω την ομάδα μου, αλλά δεν μπόρεσα να το κάνω. Είμαι πολύ περήφανος για τους συμπαίκτες μου, τον τρόπο που έχουν αγωνιστεί μέχρι το τέλος. Θα επιστρέψουμε πιο δυνατοί και πιο κοντά από ποτέ. Τα λέμε σύντομα».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!