Ο Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς τόνισε ότι ο Γιώργος Μπαρτζώκας άξιζε το βραβείο του κορυφαίου προπονητή της EuroLeague ενώ έδωσε τα συγχαρητήριά του στον Ολυμπιακό για τη φετινή πορεία που έκανε στη διοργάνωση.

Ο Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς τόνισε ότι ο Γιώργος Μπαρτζώκας άξιζε το βραβείο του κορυφαίου προπονητή της EuroLeague ενώ έδωσε τα συγχαρητήριά του στον Ολυμπιακό για τη φετινή πορεία που έκανε στη διοργάνωση.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.
Αναλυτικά όσα είπε ο Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς:

«Άξιζε το βραβείο ο Μπαρτζώκας και του αξίζουν συγχαρητήρια. Είχαν μία εξαιρετική σεζόν φέτος και είχε σημαντική συμβολή. Ο Ολυμπιακός τερμάτισε πρώτος στην κανονική περίοδο. Ευχαριστώ όλους όσοι με ψήφισαν», ανέφερε αρχικά ο Σέρβος προπονητής σχετικά με το βραβείο του κορυφαίου προπονητή στη φετινή σεζό της EuroLeague.

Όσον αφορά τον Γιαμ Μαντάρ και το γεγονός ότι αναδείχθηκε καλύτερος νέος παίκτης της διοργάνωσης:

«Πιστεύω ότι αυτό θα αποτελέσει κίνητρο τόσο για τον Μαντάρ, ώστε να δουλέψει ακόμη πιο σκληρά, αλλά και για άλλους».

Πλέον, η Παρτίζαν επικεντρώνονται στην Αδριατική λίγκα, με τον Ζοτς να απαγορεύει στους παίκτες του να μιλούν για την ΕuroLeague, μετά τον αποκλεισμό από τη Ρεάλ στα plaoyffs της διοργάνωσης:

«Δώσαμε ρεπό στους παίκτες και μετά ξεκινήσαμε τις προπονήσεις, μιλώντας αποκλειστικά για την Αδριατική λίγκα. Ζήτησα απ’ όλους στην ομάδα, τόσο από το προπονητικό επιτελείο όσο και από τους παίκτες, να μην σκέφτονται και να μην μιλούν για την ΕuroLeague, αλλά να έχουν το μυαλό τους σ’ αυτά που ακολουθούν».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!