Ο Τζιανλουίτζι Μπουφόν σε δηλώσεις του μίλησε για τα μελλοντικά του σχέδια αλλά και το όνειρο του που είναι να δει την Πάρμα ξανά στη Serie A.

Ο Τζιανλουίτζι Μπουφόν σε δηλώσεις του μίλησε για τα μελλοντικά του σχέδια αλλά και το όνειρο του που είναι να δει την Πάρμα ξανά στη Serie A.

Αναλυτικά όσα είπε ο Τζιανλουίτζι Μπουφόν:

Σχετικά με τα μελλοντικά του σχέδια:

«Αν η Πάρμα έπαιρνε την άνοδο στη Serie A, θα ήμουν ο πιο ευτυχισμένος ποδοσφαιριστής στον κόσμο. Θα είχα κάνει όλα μου τα όνειρα πραγματικότητα. Θα είχα συμφιλιωθεί πλήρως με τον εαυτό μου. Στα 45 μου, συνεχίζω να παίζω γιατί πάντα βρίσκω κάτι με το οποίο δεν είμαι ικανοποιημένος, βρίσκω νέα κίνητρα. Πάντα θέλοντας να υπερβώ τα όριά μου. Δεν γνωρίζω αν θα συνεχίσω και την επόμενη σεζόν. Θέλω να δω πώς θα μπω σε αυτά τα τελευταία παιχνίδια, όσον αφορά τη το μυαλό, την ενέργεια και τη χαρά να βγαίνεις στο γήπεδο και να δείχνεις την τέχνη και το ταλέντο σου».

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.
Σχετικά με τις ομάδες της καριέρας του:

«Η Πάρμα ήταν σαν τη μητέρα μου, η Γιούβε ο πατέρας μου και η Παρί ο φίλος που μου έδωσε την ενέργεια για να συνεχίσω. Το ποδόσφαιρο έχει αλλάξει πολύ όλα αυτά τα χρόνια. Τώρα υπάρχει περισσότερη δύναμη και ταχύτητα».

Όσον αφορά τις ιταλικές ομάδες και την πολύ καλή πορεία τους στην Ευρώπη:

«Είμαι πολύ χαρούμενος για αυτό! Υπήρξε σίγουρα και τύχη στις κληρώσεις του Champions League, αλλά το να έχεις μια ομάδα στον τελικό είναι πάρα πολύ σημαντικό. Η μόνη ομάδα που νόμιζα ότι είχε την ευκαιρία να το πετύχει ήταν η Γιουβέντους».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!