Το «σίριαλ» που αφορά στον Κιλιάν Εμπαπέ και την Ρεάλ Μαδρίτης, έχει αρχίσει να... ξαναπαίζεται στην Ισπανία και μάλιστα πολύ.

Το «σίριαλ» που αφορά στον Κιλιάν Εμπαπέ και την Ρεάλ Μαδρίτης, έχει αρχίσει να… ξαναπαίζεται στην Ισπανία και το ερώτημα, πού θα αγωνίζεται ο νεαρός άσος την επόμενη χρονιά, αναζητά απάντηση.

Συχνά, οι πληροφορίες σχετικά με το ποδοσφαιρικό μέλλον του Μπαπέ, είναι αντιφατικές, ανάλογα με την… προέλευση τους. Πρόσφατα, ο αγγλικός Τύπος, αποκάλυψε ότι η διοίκηση των Μαδριλένων, είναι αποφασισμένη να κάνει ό,τι χρειασθεί, προκειμένου να πάρει στην ισπανική πρωτεύουσα τον Εμπαπέ.

Ωστόσο, ένα είναι σίγουρο. Το δεδομένο, ότι το συμβόλαιο του Γάλλου επιθετικού με την Παρί Σεν Ζερμέν, λήγει το 2024, και αυτό το καλοκαίρι, ο γαλλικός σύλλογος θα έχει τον τελευταίο λόγο για την τύχη του διάσημου νεαρού.

Τα στοιχεία του συγκεκριμένου ζητήματος, μπορεί να διαφοροποιηθούν σε έναν χρόνο, αλλά προς το παρόν, το μέλλον του παίκτη είναι στα… χέρια του Νάσερ Αλ Κελαϊφί, ο οποίος δεν φαίνεται διατεθειμένος να τον αφήσει και θέλει να τον κάνει βασικό «πυλώνα» στον σχεδιασμό του για τα επόμενα χρόνια.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Σήμερα (14/5), η ισπανική εφημερίδα «Marca», αποκαλύπτει νέες πληροφορίες για την υπόθεση, επιμένοντας ότι η μεταγραφή του -εάν υπάρξει- είναι όντως προγραμματισμένη για το 2024. Και εξηγεί τους λόγους. Κατ’ αρχάς, η διοίκηση της Ρεάλ Μαδρίτης, θεωρεί ότι ο Βινίσιους Τζούνιορ είναι καλύτερος από τον Κιλιάν Εμπαπέ.

Ο Φλορεντίνο Πέρεθ και οι συνεργάτες του, είναι πεπεισμένοι ότι αυτήν την στιγμή, ο Εμπαπέ δεν έχει απαραίτητα θέση σε αυτήν την Ρεάλ, επειδή ο Βραζιλιάνος επιθετικός, έχει αποδείξει τις ικανότητες του, στις μεγάλες ευρωπαϊκές συναντήσεις. Ο Γάλλος δεν θεωρείται πλέον απαραίτητος, για τον μελλοντικό σχεδιασμό των Μαδριλένων και δεν αποτελεί τον «αστέρα», γύρω από τον οποίο, ο Πέρεθ θέλει να οικοδομήσει την ομάδα.

Και επίσης, λογικά θα πρέπει να ληφθεί υπ’ όψιν και η οικονομική πτυχή του θέματος, αφού οι Μαδριλένοι, είναι έτοιμοι να περιμένουν έναν χρόνο, προκειμένου να αποκτήσουν τον Εμπαπέ, ο οποίος δεν θεωρείται πλέον, τόσο απαραίτητος και ο οποίος, όταν -κι εάν βρεθεί- στην Μαδρίτη, δεν θα πρέπει απαραιτήτως να είναι ο ηγέτης της ομάδας.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!
Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε!  Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε!