Ο Προμηθέας Πτρών σκοπεύει να ξεκινήσει διαπραγματεύσεις με τον Άντονι Κάουαν προκειμένου ο παίκτης να συνεχίσει να αγωνίζεται με τα πορτοκαλί.

Μία νέα αρχή ετοιμάζεται να κάνει ο Προμηθέας Πατρών. Μετά την αποχώρηση του Γιάννη Χριστόπουλου από την τεχνική ηγεσία, οι Πατρινοί αναζητούν τον επόμενο προπονητή τους. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει πως μένει πίσω η στελέχωση του ρόστερ. Άντονι Κάουαν

Ο Προμηθέας σκοπεύει να ξεκινήσει άμεσα διαπραγματεύσεις με τον Άντονι Κάουαν προκειμένου ο παίκτης να παραμείνει στην ομάδα και την επόμενη σεζόν.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Σε 27 αγώνες συνολικά είχε 11 πόντους μέσο όρο σε 28.4 λεπτά συμμετοχής και αποτέλεσε έναν εκ των ηγετών της ομάδας.

Έτσι, θέλουν να αποφύγουν το «μπάσιμο» κάποιας ομάδας που θα δυσκολέψει το θέμα της παραμονής του.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα. Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα. Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα. Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.