Ο Άλεκ Πίτερς εξέφρασε την υποστήριξή του προς τον Τόμας Γουόκαπ και την ανακήρυξη του Ταβάρες ως αμυντικού της χρονιάς.

Η ανακήρυξη του Έντι Ταβάρες ως αμυντικού της χρονιάς στην EuroLeague και η δεύτερη θέση του Τόμας Γουόκαπ ανάγκασε τους παίκτες του Ολυμπιακού να αντιδράσουν. Μετά τον Κώστα Σλούκα, ο Άλεκ Πίτερς εξέφρασε την υποστήριξή του προς τον συμπαίκτη του.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Σε απάντηση στο post της EuroLeague στο Instagram σχετικά με την ανάδειξη του Ταβάρες, ο Αμερικανός του Ολυμπιακού εξέφρασε τη δική του άποψη.

«Οι ψηφοφόροι πρέπει να εξηγήσουν το σκεπτικό τους για αυτό το αποτέλεσμα. Αν το μόνο που κάνουν είναι να προσθέτουν φύλλα στατιστικής τότε πρέπει να τους αφαιρεθεί η ψήφος, επειδή αυτό είναι τεμπέλικο. Ο Γουόκαπ επηρέασε το παιχνίδι από την πιο σημαντική θέση στο παρκέ της EuroLeague».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!