Ένταση υπήρξε ανάμεσα σε φίλους του Παναθηναϊκού που βρίσκονταν έξω από τη Θύρα 13 και την αστυνομία στο ημίχρονο του αγώνα με τον Άρη.

Ένταση υπήρξε ανάμεσα σε φίλους του Παναθηναϊκού που βρίσκονταν έξω από τη Θύρα 13 και την αστυνομία στο ημίχρονο του αγώνα με τον Άρη. Παναθηναϊκός – Άρης

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Τα ΜΑΤ χρησιμοποίησαν βεγγαλικά κρότου λάμψης για να απομακρύνουν τους οπαδούς, ενώ έπεσε κι ένα δακρυγόνο. Υπήρχαν οπαδοί που μπαινόβγαιναν στις θύρες, αλλά δεν έγιναν μάχες σώμα με σώμα.

Εντός του γηπέδου οι οπαδοί του Παναθηναϊκού άνοιξαν δεκάδες καπνογόνα και αυτός ο καπνός δημιούργησε πρόβλημα στη λειτουργία του VAR με αποτέλεσμα να υπάρξει μικρή διακοπή στην αναμέτρηση για να καθαρίσει η ατμόσφαιρα.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!

Παναθηναϊκός – Άρης. Παναθηναϊκός – Άρης. Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.