Η Μαρία Σάκκαρη (Νο9) ηττήθηκε με 2-0 σετ από την Μαρκέτα Βοντρούσοβα και αποκλείστηκε στη φάση των 32 στο Rome Masters.

Η Μαρία Σάκκαρη, η οποία βρίσκεται στο Νο 8 της παγκόσμιας κατάταξης, αποκλείσθηκε από την συνέχεια του διεθνούς τουρνουά, που φιλοξενείται στην Ρώμη, καθώς σε αγώνα για μία θέση στις «16» της διοργάνωσης, ηττήθηκε 7-5, 6-3 από την Τσέχα, Μαρκέτα Βοντρουσόβα (Νο 70 στον κόσμο).

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Η Βοντρουσόβα «μπήκε με το δεξί» στο ματς, καθώς με το… καλημέρα έκανε break στο σερβίς της Σάκκαρη και προηγήθηκε με 1-0. Στην συνέχεια, οι δύο τενίστριες, κράτησαν το σερβίς τους, μέχρι το δέκατο game, οπότε η Ελληνίδα πρωταθλήτρια ισοφάρισε με break σε 5-5. Ομως, η 24χρονη Τσέχα, «απάντησε» άμεσα και «έσπασε» για δεύτερη φορά το σερβίς της Σάκκαρη, προηγούμενη με 6-5, για να φθάσει στην κατάκτηση του πρώτου σετ με 7-5 και μετά από 47 λεπτά.

Στο δεύτερο σετ, η 28χρονη Ελληνίδα, προσπάθησε να αντιδράσει και προηγήθηκε με 1-0, όμως η Βοντρουσόβα, έκανε πάλι νωρίς break και απέκτησε σημαντικό προβάδισμα με 2-1. Η Μαρία Σάκκαρη προσπάθησε να πάρει… πίσω το χαμένο σερβίς, αλλά έχασε στις λεπτομέρειες το game, που αποδείχθηκε καθοριστικό, καθώς στην συνέχεια, η Βοντρουσόβα, κράτησε το σερβίς της και πήρε την νίκη με 6-3, με νέο break στο τελευταίο game του ματς και μετά από 41 λεπτά αγώνα.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.