Ο Τόμας Κεντζιόρα μίλησε ενόψει του ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός, δηλώνοντας ότι η ομάδα που θα είναι καλύτερη στις λεπτομέρειες θα επικρατήσει.

Ο ΠΑΟΚ και ο Ολυμπιακός αναμετρώνται για την τρίτη θέση στα playoffs της Stoiximan Super League, σε έναν σημαντικό αγώνα που θα διεξαχθεί στις 14/5 στις 20:00 και θα μεταδοθεί ζωντανά στο NOVASPORTS PRIME και στο LIVE SPORT24. Ο Τόμας Κεντζιόρα μίλησε στη NOVA ενόψει του μεγάλου ντέρμπι, δηλώνοντας ότι η ομάδα που θα είναι καλύτερη στις λεπτομέρειες θα καταφέρει να επικρατήσει.

Για το πώς προσεγγίζει ο ΠΑΟΚ τον τελικό με τον Ολυμπιακό:

«Θέλουμε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς και να κερδίσουμε τον τελικό. Είναι πολύ απλό το τι έχουμε στο μυαλό μας».

Για την κατάσταση που βρίσκεται ο ΠΑΟΚ:

«Το έχουν δείξει κι οι εμφανίσεις μας στα τελευταία παιχνίδια ότι είμαστε σε καλή κατάσταση. Οπότε αυτό θα κάνουμε και κόντρα στον Ολυμπιακό. Θα βγούμε στο γήπεδο, να δείξουμε ποιοι είμαστε και να πετύχουμε τον στόχο μας».

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Για τα παιχνίδια που έπαιξε στο κέντρο:

«Όντως αγωνίστηκα ως κεντρικός αμυντικός στα τελευταία παιχνίδια, ίσως και για πρώτη φορά στον ΠΑΟΚ, αλλά στο παρελθόν το έχω ξανακάνει αρκετές φορές. Είναι μία επιλογή για τον προπονητή ότι μπορώ να παίξω και στις δύο θέσεις, οπότε εγώ είμαι διαθέσιμος να βοηθήσω όσο μπορώ τον προπονητή. Δεν έχει καμία σημασία για μένα, όπου κι αν παίξω είναι το ίδιο. Όπου και να με βάλει ο προπονητής εγώ από τη μεριά μου δίνω το 100%».

Για το ποια είναι τα πιο σημαντικά στοιχεία για τον ΠΑΟΚ:

«Είναι ένα παιχνίδι που κι οι δύο αντίπαλοι γνωρίζουν πολύ καλά ο ένας τον άλλον κι επίσης κι οι δύο είμαστε κατάλληλα προετοιμασμένοι για να παίξουμε. Όλα θα κριθούν στο χορτάρι, δεν υπάρχουν προβλέψεις. Είναι δύο πολύ καλές ομάδες που θα αντιμετωπίσουν την άλλη κι όποια παίξει καλύτερα και θα είναι καλύτερη και στις λεπτομέρειες θα κερδίσει το παιχνίδι».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!