Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, ο Γιώργος Μπαρτζώκας του Ολυμπιακού ψηφίστηκε ως ο προπονητής της χρονιάς 2022-23.

Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, ο Γιώργος Μπαρτζώκας του Ολυμπιακού τιμήθηκε για την πορεία των “ερυθρολεύκων” στο Final Four, καθώς ψηφίστηκε ως ο προπονητής της χρονιάς 2022-23 Alexander Gomelskiy Coach of the Year από τους συναδέλφους του προπονητές της Turkish Airlines EuroLeague.

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας οδήγησε την ομάδα του στην πρώτη θέση της κανονικής περιόδου με ρεκόρ 24-10.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Στη συνέχεια οδήγησε τους “κόκκινους” στη 12η συμμετοχή τους στο Final Four με μια συναρπαστική νίκη με 3-2 στα πλέι οφ επί της Φενέρμπαχτσε, που τον έκανε τον πρώτο προπονητή στην ιστορία της EuroLeague που κέρδισε τέσσερα Game 5.

Ο κόουτς Μπαρτζώκας γίνεται το δεύτερο άτομο που κερδίζει τρεις φορές το βραβείο του Προπονητή της Χρονιάς και το πρώτο που τη διεκδικεί σε διαδοχικές σεζόν της EuroLeague. Στο παρελθόν το είχε πετύχει την περίοδο 2012-13, την πρώτη του σεζόν στον πάγκο του Ολυμπιακού, αφού βοήθησε τους Ερυθρόλευκους να υπερασπιστούν τον τίτλο τους στην EuroLeague στο Final Four του Λονδίνου. Ο Μπαρτζώκας επιλέχθηκε επίσης ως προπονητής της χρονιάς τη σεζόν 2021-22, όταν οδήγησε τον Ολυμπιακό στην πρώτη του συμμετοχή σε Final Four από το 2017.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!
Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε!