Ο Εβάν Φουρνιέ παραδέχθηκε ότι θεωρεί πιθανό να ανταλλαχθεί κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού από τη διοίκηση των Νιου Γιορκ Νικς.

Τον Νοέμβριο, ο Εβάν Φουρνιέ αποκλείστηκε από το ροτέισον των Νικς. Έξι μήνες αργότερα, όταν η σεζόν ολοκληρώθηκε για τους Νεοϋορκέζους μετά τον αποκλεισμό τους από τους Χιτ στον δεύτερο γύρο των playoffs, ο Γάλλος παραδέχθηκε ότι θεωρεί πιθανό να ανταλλαχθεί κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού.

Φέτος, ο Φουρνιέ συμμετείχε σε μόλις 27 αγώνες με τους Νικς, σκοράροντας μέσο όρο 6.1 πόντους, μαζεύοντας 1.8 ριμπάουντ και παρέχοντας 1.3 ασίστ σε 17 λεπτά συμμετοχής. Επιπλέον, δεν είχε παίξει αγώνα από την 9η Απριλίου.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Στα playoffs, δεν προστέθηκε στην ροή του παιχνιδιού από τον προπονητή των Νικς, Τομ Τίμποντο, αν και την προηγούμενη σεζόν (2021/22), είχε καταγράψει 14.1 πόντους, 2.6 ριμπάουντ και 2.1 ασίστ ανά παιχνίδι, ενώ είχε 38.9% στα τρίποντα σε 80 αγώνες ως βασικό μέλος της ομάδας. Αυτή τη σεζόν, οι Νικς χρειάζονταν σούτερ, αλλά ο Φουρνιέ δεν κατάφερε να βοηθήσει.

«Δεν υπάρχει περίπτωση να με κρατήσουν. Θα εκπλαγώ αν το κάνουν. Θα δούμε. Προφανώς δεν είναι στο χέρι μου. Ξέρετε όμως ότι δεν θα επιστρέψω” δήλωσε χαρακτηριστικά ο Γάλλος στα αμερικανικά ΜΜΕ, για να προσθέσει: “Γιατί να με φέρουν πίσω; Προφανώς θα γίνουν αλλαγές στην ομάδα και εγώ θα παραχωρηθώ με ανταλλαγή»

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!