Ο Ίνμπομ Χουάνγκ μίλησε για τις φήμες που τον συνδέουν με τη Νάπολι αλλά και για τους στόχους που έχει με τον Ολυμπιακό.

Ο Ίνμπομ Χουάνγκ, μιλώντας στην κάμερα της NOVA, δήλωσε πως αισθάνεται κολακευμένος από τις φήμες που τον συνδέουν με τη Νάπολι, αλλά τόνισε πως η προτεραιότητά του είναι να πανηγυρίσει το πρωτάθλημα με τον Ολυμπιακό την επόμενη σεζόν.

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα για την τελευταία αγωνιστική των playoffs της Stoiximan Super League και στα πλαίσια της media day, ο Ίνμπομ Χουάνγκ εξέφρασε την επιθυμία του να στεφθεί πρωταθλητής Ελλάδας με τους ερυθρόλευκους. Τέλος, αναφέρθηκε στην υπερηφάνεια που νιώθει που η Νάπολι ενδιαφέρεται για εκείνον.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Για το πώς περιμένει το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ:

«Είναι το πιο σημαντικό παιχνίδι. Μπορεί κάποιοι να νομίζουν ότι με έναν βαθμό μόνο εξασφαλίζουμε την τρίτη θέση, αλλά για όλους εμάς τους παίκτες δεν ισχύει αυτό. Εμείς θέλουμε τους τρεις βαθμούς. Ξέρω ότι είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, γιατί έχω ήδη παίξει στην Τούμπα. Ο καιρός δεν ήταν ευνοϊκός τότε, οι οπαδοί είναι πολύ εκδηλωτικοί, τρελοί. Θέλω τώρα να ξεπεράσουμε τις δυσκολίες και να νικήσουμε, να πάρουμε τους τρεις βαθμούς για να εξασφαλίσουμε την τρίτη θέση».

Πώς θα περιέγραφε αυτή τη σεζόν, τι τίτλο θα έδινε:

«Δεν ήταν μία καλή σεζόν όλοι το ξέρουμε αυτό, θα μπορούσαμε να τα είχαμε πάει πολύ καλύτερα, αλλά έτσι είναι τα πράγματα, τώρα πρέπει να προετοιμαστούμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, να κάνουμε μία τέλεια προετοιμασία για του χρόνου, να είμαστε συγκεντρωμένοι γιατί αν κάνουμε μία καλή προετοιμασία μπορούμε να πάρουμε ξανά το πρωτάθλημα. Είδαμε ότι ακόμα κι ο Παναθηναϊκός μάς φοβάται. Αν ήμαστε σε πάρα πολύ καλό επίπεδο μπορούμε να τα καταφέρουμε, αλλά πρέπει να σκεφτούμε τώρα το επόμενο βήμα, να προετοιμαστούμε όσο το δυνατόν καλύτερα για τη νέα σεζόν».

Για τις φήμες ότι η Νάπολι ενδιαφέρεται για εκείνον:

«Δεν ξέρω αν η φήμη αληθεύει. Είναι πολύ μεγάλη ομάδα η Νάπολι, την παρακολουθώ κι έχω κι έναν φίλο εκεί, τον Κιμ. Είναι τρομερή η πορεία τους προς την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Αν ισχύει αυτή η φήμη, είμαι περήφανος για τον εαυτό μου, κολακεύομαι, αλλά προς το παρόν αυτό που έχει σημασία είναι ότι υπάρχει ακόμα ένας αγώνας για να τελειώσει το πρωτάθλημα. Είμαι συγκεντρωμένος στην ομάδα του, όπως και πρέπει να είναι κάθε παίκτης. Δεν μου άρεσε που φέτος δεν πήρα το πρωτάθλημα με τον Ολυμπιακό, οπότε αυτό που σκέφτομαι είναι ότι θέλω να το πάρω του χρόνου. Να κάνω μία επιτυχημένη σεζόν του χρόνου».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!