Ο Στιβ Κερ τόνισε πως αυτό ήταν το ταβάνι της ομάδας του και ότι επί της ουσίας δεν θα μπορούσαν να διεκδικήσουν το πρωτάθλημα του NBA.

Ο Στιβ Κερ, λίγο μετά τον αποκλεισμό των Γουόριορς του από τους Λος Άντζελες Λέικερς, τόνισε πως αυτό ήταν το ταβάνι της ομάδας του και ότι επί της ουσίας δεν θα μπορούσαν να διεκδικήσουν το πρωτάθλημα του NBA.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.
Αναλυτικά όσα είπε ο Στιβ Κερ:

«Επικεντρώνομαι στο τι πήγε καλά και όχι στο τι πήγε λάθος. Όταν ξεκίνησε η σεζόν και κάναμε 0-5 στο road trip, φαινόταν ότι κολυμπούσαμε στο αντίθετο ρεύμα από την αρχή. Για να είμαι ειλικρινής νομίζω ότι αυτή η ομάδα έπιασε το μάξιμουμ. Για το μεγαλύτερο μέρος της σεζόν ήμασταν και δεν ήμασταν στη ζώνη των playoffs, οπότε το να κάνουμε την τελική προσπάθεια για να μπούμε, το να έχουμε μία επική σειρά πρώτου γύρου με τους Κινγκς και το να δώσουμε μια μάχη με τους Λέικερς, μας βάζει μέσα στις οκτώ καλύτερες ομάδες.

Εκεί πιθανότατα έπρεπε να βρισκόμαστε. Αυτή δεν είναι μία ομάδα για πρωτάθλημα. Αν ήμασταν, θα συνεχίζαμε. Οπότε, μπορείς να δεις συνολικά όλη τη σεζόν, με τα πάνω της και τα κάτω της. Όμως η ομάδα έμεινε ενωμένη μέχρι τέλους παρά τις δυσκολίες και έκανε ένα μία αρκετά καλή πορεία.

Ο Ντρέιμοντ, ο Κλέι, ο Στεφ, οι παίκτες του βασικού μας κορμού έχουν ακόμα πολλά να προσφέρουν. Υπάρχει ακόμα βενζίνη στο ντεπόζιτό τους. Όλοι τους έκαναν πολύ καλή σεζόν. Μπορεί αυτή να μην τελείωσε με ευχάριστο τρόπο, αλλά και οι τρεις παραμένουν παίκτες υψηλού επιπέδου. Νιώθω ακόμα ότι αυτή η ομάδα μπορεί να κάνει πρωταθλητισμό. Δεν φτάσαμε εκεί φέτος, αλλά δεν είναι αυτό το τέλος του δρόμου. Ο οργανισμός έχει να πάρει κάποιες αποφάσεις, αλλά σταδιακά θα φτάσουμε σε αυτό το σημείο».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!