Οι διοικούντες των Φοίνιξ Σανς έχουν λάβει οριστικές αποφάσεις για το μέλλον της ομάδας τους που θα επηρεάσουν το ρόστερ της ομάδας.

Οι διοικούντες των Φοίνιξ Σανς έχουν λάβει οριστικές αποφάσεις για το μέλλον της ομάδας τους και αυτές θα έχουν σημαντικό αντίκτυπο στο ρόστερ τους.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του ESPN από τον Τιμ ΜακΜάχον, οι “Ηλιοι” σχεδιάζουν να ανταλλάξουν τον Κρις Πολ στο εγγύς μέλλον.

Υπάρχει μάλιστα μεγάλη πιθανότητα να γίνει αυτό πριν από τις 28 Ιουνίου, πριν από την οποία η επόμενη σεζόν θα αυξήσει τα εγγυημένα χρήματά του από 15,8 εκατομμύρια δολάρια σε 30,8 εκατομμύρια δολάρια.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Παρόλο που ο Πολ έχει συμβόλαιο μέχρι το 2025 και είναι 38 ετών, η τελευταία του σεζόν δεν είναι εγγυημένη και ο μέσος όρος του στατιστικών του στο φετινό πρωτάθλημα ήταν 13,9 πόντοι, 8,9 ασίστ και 4,3 ριμπάουντ ανά αγώνα.

Εκτός από τον “CP3”, οι Σανς επίσης επιδιώκουν να βρουν έναν εταίρο για ανταλλαγή με τον Ντεάντρε Έιτον, ο οποίος δεν κατάφερε να εντυπωσιάσει στα πλέι οφ.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!
Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε!