Ο Στίβεν Τσούμπερ στις σημερινές του δηλώσεις στην κάμερα της Cosmote TV έσπευσε να παρακαλέσει τον κόσμο να είναι προσεκτικός.

Δεκάδες χιλιάδες φίλοι της ΑΕΚ ετοιμάζονται για φιέστα την Κυριακή (14/5) στο ματς με το Βόλο. Από την άλλη πλευρά, όμως, ο Ματίας Αλμέιδα και οι παίκτες του ετοιμάζονται για… αγώνα, αφού κανείς τους δεν έχει λησμονήσει ότι για να ολοκληρωθεί ο άθλος της κατάκτησης του τίτλου, η Ένωση πρέπει να πάρει τους τρεις βαθμούς. Έτσι, τα μηνύματα προς πάσα κατεύθυνση είναι δύο: Aφενός να μην υπάρχει αγωνιστικός εφησυχασμός, αφετέρου να μην τεθεί σε κίνδυνο η προσπάθεια της ομάδας με πιθανή τιμωρία. Τσούμπερ 

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Γι’ αυτό και ο Στίβεν Τσούμπερ στις σημερινές του δηλώσεις στην κάμερα της Cosmote TV έσπευσε να παρακαλέσει τον κόσμο να είναι προσεκτικός.

«Θα ήθελα να παρακαλέσω όλους, ότι ακόμη και μετά το τέλος του αγώνα να μείνουν ψύχραιμοι. Να μην μπουν στον αγωνιστικό χώρο, είναι πραγματικά πολύ σημαντικό για εμάς, για όλη την ομάδα, προκειμένου να έχουμε μια όμορφη γιορτή» είπε ο Ελβετός, ένας από τους πολυτιμότερους παίκτες της ομάδας στην εφετινή σεζόν.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!