Η Άρσεναλ φαίνεται πως έχει έρθει σε επαφή με τον αμυντικό της Γαλατασαράι, Σασά Μποέ, με παρότρυνση του Μικέλ Αρτέτα.

Η Άρσεναλ έχει έρθει σε επαφή με τον αμυντικό της Γαλατασαράι, Σασά Μποέ, καθώς προσπαθεί να αποκτήσει τον Γάλλο αυτό το καλοκαίρι σε μια προσπάθεια να ενισχύσει το αμυντικό της τμήμα.

Ο Μποέ έχει εμφανιστεί ως στόχος των κανονιέρηδων τις τελευταίες εβδομάδες με τον Αρτέτα να τον θεωρεί απαραίτητη προσθήκη στο ρόστερ της ομάδα του Λονδίνου.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Μάλιστα, δημοσιεύματα υποστήριξαν ότι ο παίκτης έχει ήδη αποφασίσει ότι η Άρσεναλ είναι η ομάδα στην οποία θα ήθελε να υπογράψει.

Σύμφωνα με το τουρκικό πρακτορείο Aksam, ο Μποέ πρόκειται να πωληθεί αυτό το καλοκαίρι, με τους Τούρκους να απαιτούν περί τα 10 εκατομμύρια λίρες για το πολύτιμο «διαμαντάκι» τους.

Ο Μποέ θεωρείται ότι θεωρείται από την Άρσεναλ η ιδανική μεταγραφή για να προσθέσει βάθος στη θέση του αμυντικού χαφ.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!