Η Άννα Κορακάκη κατέκτησε την 7η θέση στο σπορ πιστόλι, στο Παγκόσμιο κύπελλο του Μπακού.

Μετά το χρυσό μετάλλιο στα 10μ. αεροβόλου πιστολιού, η Άννα Κορακάκη κατέκτησε την 7η θέση στο Παγκόσμιο κύπελλο σκοποβολής του Μπακού με το σπορ πιστόλι 25μ.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Με σκορ 294 (10X), η ίδια ολοκλήρωσε τον αγώνα της στις βολές ακριβείας καταλαμβάνοντας την πέμπτη θέση. Σήμερα (13/5) συνέχισε με τις βολές ταχύτητας όπου και συγκέντρωσε 294 πόντους και με το σύνολο των 588-18x προκρίθηκε με τη δεύτερη επίδοση στον τελικό.

Το χρυσό μετάλλιο κέρδισε η Κινέζα Σιξουάν Φενγκ, με την Κορακάκη να συγκεντρώνει 15 πόντους, με αποτέλεσμα να καταλάβει την έβδομη θέση. Θυμίζουμε ότι η Άννα Κορακάκη ήταν η πρώτη Ελληνίδα αθλήτρια που εξασφάλισε τη συμμετοχή της στους Ολυμπιακούς αγώνες του Παρισιού το 2024.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα. Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.