Ο Αϊτόρ Κανταλαπιέδρα έδωσε μια σαφή απάντηση σε παλιότερες δηλώσεις του σε ισπανικό μέσο στο Twitter και στη συνέχεια τις αφαίρεσε.

Ο Αϊτόρ Κανταλαπιέδρα έδωσε μια σαφή απάντηση σε παλιότερες δηλώσεις του σε ισπανικό μέσο στο Twitter και στη συνέχεια τις αφαίρεσε.

Αυτές οι δηλώσεις ισχυρίζονταν ότι ο Παναθηναϊκός είχε αγωνιστεί με κρούσματα Covid-19 στον πρώτο αγώνα των προκριματικών του Europa Conference League με τη Σλάβια Πράγας τον περασμένο Αύγουστο.

«1. Ποτέ δεν χρησιμοποίησα αυτά τα λόγια, διότι κανείς δεν έπαιξε με κορονοϊό.

2. Πρέπει να αρχίσετε να χρησιμοποιείται καλύτερες εφαρμογές μετάφρασης .

3.Καλύτερα να μην μιλήσω για το τι συνέβη στην Λεωφόρο στις 05/30/2023 (σ.σ. εννοεί προφανώς στις 30/04/2023 και το ματς με ΑΕΚ) στην Λεωφόρο και σε τι οδήγησαν σε αυτά που συνέβησαν τότε», έγραψε ο Αϊτόρ χαρακτηριστικά. 

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Να θυμίσουμε πως ο Παναθηναϊκός είχε κρούσματα πριν από τον πρώτο αγώνα με τη Σλάβια στην Πράγα. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα οι παίκτες Αϊτόρ, Παλάσιος και Χουάνκαρ να μην συμμετέχουν στο τελευταίο φιλικό προετοιμασίας με τη Φόλενταμ και, μάλιστα, παρέμειναν στο σπίτι τους σε καραντίνα για αρκετές μέρες.

Ωστόσο, δύο μέρες πριν από την αναχώρηση της ομάδας για την Πράγα, οι τρεις συγκεκριμένοι παίκτες δίνουν αρνητικά αποτελέσματα στα τεστ Covid-19 και ήταν κανονικά στην αποστολή. Ο Αϊτόρ αγωνίστηκε για ένα ημίχρονο και αντικαταστάθηκε, ο Παλάσιος αποβλήθηκε στο 40ο λεπτό και ο Χουάνκαρ δεν έπαιξε καθόλου διότι ήταν εξαντλημένος από την ίωση.

Οι Σένκεφελντ και Αλεξανδρόπουλος, που επίσης είχαν προσβληθεί από Covid-19 την παραμονή της αναχώρησης της ομάδας, δεν ήταν καν στην αποστολή και δεν αγωνίστηκαν στον πρώτο αγώνα. Αυτό σημαίνει πως οι τρεις παίκτες που είχαν προσβληθεί τις προηγούμενες ημέρες είχαν αναρρώσει.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!
Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε!