Ο Τόμας Μίλερ παραμένει παίκτης-κλείδι για την Μπάγερν Μονάχου ακόμα και ως αναπληρωματικός, δήλωσε σήμερα (12/5) ο Τόμας Τούχελ.

Ο Τόμας Μίλερ παραμένει παίκτης-κλείδι για την Μπάγερν Μονάχου ακόμα και ως αναπληρωματικός, δήλωσε σήμερα (12/5) ο Τόμας Τούχελ.

Ο 33χρονος μεσοεπιθετικός έμεινε στον πάγκο τις τελευταίες εβδομάδες με τον Τούχελ και έπαιξε μόνο ως αλλαγή.

Δεν ξεκίνησε κανέναν από τους δύο αγώνες της εναντίον της Μάντσεστερ Σίτι, στο Champions League και η έλλειψη αγωνιστικού χρόνου έχει πυροδοτήσει τις φήμες ότι θα μπορούσε να αναζητήσει να συνεχίσει την καριέρα του μακριά από το Μόναχο στο τέλος της σεζόν.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

«Ο Τόμας είναι αυτός που θα αποφασίσει, κυρίως γιατί ο Τόμας είναι η Μπάγερν Μονάχου και η Μπάγερν Μονάχου είναι ο Τόμας», είπε ο Τούχελ σε συνέντευξη Τύπου.

«Παίζει για τον 12ο γερμανικό τίτλο του. Σε αυτό είμαστε όλοι επικεντρωμένοι. Θεωρώ ότι όλα τα άλλα είναι υπερβολή και χάνουν τον στόχο. Παραμένει βασικός παράγοντας για την ομάδα μας ακόμα κι αν ήρθε από τον πάγκο μερικές φορές πρόσφατα. Από εκεί και πέρα το να μιλάμε για το τέλος της καριέρας του, είναι κάτι πολύ πρόωρο», πρόσθεσε.

Η Μπάγερν, που βρίσκεται στην πρώτη θέση της Bundesliga, έναν βαθμό μπροστά από την Μπορούσια Ντόρτμουντ με τρία παιχνίδια να απομένουν, υποδέχεται τη Σάλκε το Σάββατο (13/5). «Ο Τόμας είναι συγκεντρωμένος και δεν θέλει τίποτα άλλο από το να κερδίσει τον τίτλο μαζί μας», είπε ο Τούχελ. «Είναι έτοιμος για αύριο».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!