Ο Ζούλιο Σέζαρ μίλησε αποκλειστικά στο Debut.gr για την ΑΕΚ, την επιστροφή του στην Ελλάδα και την επικείμενη φιέστα, για την οποία όπως τόνισε δεν μπορεί να περιμένει!

Σε προηγούμενη συνέντευξή του στο Debut.gr, είχε δηλώσει πως θέλει να επιστρέψει στην Ελλάδα και να πατήσει το χορτάρι της «OPAP Arena». Πλέον αυτό θα γίνει πραγματικότητα. Ο Ζούλιο Σέζαρ αναμένεται στη χώρα μας προκειμένου να γιορτάσει μαζί με τον κόσμο της ΑΕΚ, την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Όσο μεγάλο κι αν είναι το ταξίδι και παρά τις πολλές υποχρεώσεις, ο Βραζιλιάνος δεν γινόταν να χάσει αυτή τη στιγμή. Η ΑΕΚ είναι πάντα μέσα στην καρδιά του (και στο σώμα του μετά το πρόσφατο τατουάζ που έκανε) και είναι έτοιμος να επιστρέψει στην Ελλάδα μετά το 2008.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Ο «Ιούλιος Καίσαρας» μίλησε αποκλειστικά στο Debut.gr για την Ένωση, την επιστροφή του στην Ελλάδα και την επικείμενη φιέστα, για την οποία όπως τόνισε δεν μπορεί να περιμένει! Ακόμα, έστειλε το δικό του μήνυμα στον κόσμο λίγο πριν την άφιξή του στην Ελλάδα και δεν παρέλειψε να τους ευχαριστήσει για όλη την αγάπη που λαμβάνει όλο αυτό το διάστημα.

Αναλυτικά όσα είπε ο Ζούλιο Σέζαρ στο Debut.gr:

«Περιμένω τη στιγμή να επιστρέψω στην Ελλάδα από την ημέρα που έφυγα. 15 χρόνια ακριβώς! Ο μικρότερος γιος μου γεννήθηκε στις 18 Μαΐου του 2008. Τότε έφυγα  και εγώ από την Αθήνα. Ακριβώς την εβδομάδα που γεννήθηκε.

Είμαι τόσο ενθουσιασμένος που θα επιστρέψω στην Ελλάδα για την ΑΕΚ. Και το επικό είναι που θα δούμε την ομάδα πρωταθλήτρια. Δεν έχω κοιμηθεί από την ημέρα που ήξερα ότι θα πάω στην «OPAP Arena». Αυτό ήταν τόσο σημαντικό για μένα. Δεν γινόταν να λείπω».

Ο τρόπος που με αντιμετωπίζουν οι οπαδοί της ΑΕΚ είναι η επιβράβευση όλης της σκληρής δουλειάς μου για να φτάσω εκεί που κατάφερα, aυτή την Κυριακή θα είμαστε πρωταθλητές και θα είναι τρελό!

Όσο για το μήνυμα που θέλει να στείλει στον κόσμο της ΑΕΚ:

«Πάντα ήθελα να γίνω επαγγελματίας ποδοσφαιριστής. Από τότε που ήμουν μικρό παιδί. Ο τρόπος που με αντιμετωπίζουν οι οπαδοί της ΑΕΚ είναι η επιβράβευση όλης της σκληρής δουλειάς μου για να φτάσω εκεί που κατάφερα. Είναι η εκπλήρωση του ονείρου της ζωής μου.

Είμαι ένας από εσάς! Αυτή την Κυριακή θα είμαστε πρωταθλητές και θα είναι τρελό. Ανυπομονώ να γυρίσω σπίτι μου».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!