Υψηλές πιθανότητες να βρίσκεται ο Κέβιν Ντουράντ στη Zalgirio Arena για να παρακολουθήσει τον πρώτο χρονικά ημιτελικό, Ολυμπιακός-Μονακό.

Υψηλές πιθανότητες να βρίσκεται ο Κέβιν Ντουράντ στη Zalgirio Arena για να παρακολουθήσει τον πρώτο χρονικά ημιτελικό, Ολυμπιακός-Μονακό, υπάρχουν, καθώς οι Μονεγάσκοι προσκάλεσαν τον “KD” στο φάιναλ φορ της Euroleague. Ο Κέβιν Ντουράντ διατηρεί φιλική σχέση με τον σταρ της Μονακό, Μάικ Τζέιμς, από το πέρασμα του τελευταίου από τους Μπρούκλιν Νετς, στο ΝΒΑ, το 2021.

Εξάλλου και πέρυσι, τη σεζόν 2021-22, ο Κέβιν Ντουράντ είχε ταξιδέψει στην Αθήνα και είχε βρεθεί στο ΣΕΦ για το Game 5 της σειράς των πλέι οφ, όταν ο Ολυμπιακός έκανε το 3-2 αποκλείοντας την ομάδα του Σάσα Ομπράντοβιτς από το φάιναλ φορ του Βελιγραδίου. Μάλιστα, ο Ντουράντ είχε κάνει λόγο για «Αποκάλυψη» με ανάρτησή του στον προσωπικό λογαριασμό του στο Twitter, ανεβάζοντας φωτογραφία με τα αναμμένα καπνογόνα στο ΣΕΦ δευτερόλεπτα μετά την πρόκριση της ελληνικής ομάδας. Νωρίτερα, ο Κέβιν Ντουράντ είχε παρακολουθήσει και το Game 4 στο Μονακό, όταν οι γηπεδούχοι είχαν ισοφαρίσει σε 2-2.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Καθώς η νέα ομάδα του Κέβιν Ντουράντ, Φοίνιξ Σανς, αποκλείστηκαν από τους Ντένβερ Νάγκετς από τη συνέχεια των πλέι οφ στο ΝΒΑ, η Μονακό με ανάρτηση στο Twitter προσκάλεσε τον Ντουράντ στο φάιναλ φορ με τα εξής λόγια: «ΚD, μιας και πλέον θα έχει περισσότερο ελεύθερο χρόνο και αγαπάς το ωραίο μπάσκετ, δεν μπορείς να χάσεις το νέο do-or-die αγώνα ανάμεσα σε Μονακό και Ολυμπιακό».

Πάντως, απόψε οι Μονεγάσκοι αντιμετωπίζουν τη ΛεΜαν για το γαλλικό πρωτάθλημα (LNB) xωρίς τον τραυματία Μάικ Τζέιμς. Ο Αμερικανός γκαρντ ταλαιπωρείται από ενοχλήσεις στον Aχίλλειο τένοντα, από το Game 5 απέναντι στη Μακάμπι Τελ Αβίβ την περασμένη Τετάρτη (10/5). Ο τεχνικός της Μονακό Σάσα Ομπράντοβιτς θα τον προφυλάξει απόψε, αλλά πιθανότατα και στο παιχνίδι της Τρίτης (16/5) για την τελευταία αγωνιστική της LNB, προκειμένου να είναι πανέτοιμος για τον ημιτελικό του φάιναλ φορ της Euroleague απέναντι στον Ολυμπιακό την επόμενη Παρασκευή (19/5) στο Κάουνας. H Μονακό έχει ήδη εξασφαλίσει και μαθηματικά την πρώτη θέση στην κανονική περίοδο.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!
Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε!