Με επιβλητική νίκη επί της Μπάρμπορα Στρίκοβα, ξεκίνησε η Μαρία Σάκκαρη τις υποχρεώσεις της στο τουρνουά της Ρώμης.

Με επιβλητική νίκη επί της Μπάρμπορα Στρίκοβα, ξεκίνησε η Μαρία Σάκκαρη τις υποχρεώσεις της στο τουρνουά της Ρώμης.

Η Ελληνίδα τενίστρια χρειάστηκε 80 λεπτά για να ξεπεράσει με 6-1, 6-3 το εμπόδιο της 37χρονης Τσέχας και να προκριθεί στον 3ο γύρο, όπου θα αντιμετωπίσει, είτε την Καναδή Μπιάνκα Αντρεέσκου, είτε την επίσης Τσέχα Μαρκέτα Βοντρούσοβα.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Χαρακτηριστικό του αγώνα ήταν ότι η Σάκκαρη είχε 6/10 break points, ενώ στο 2ο γκέιμ του δεύτερου σετ (κι αφού η Στρίκοβα είχε κρατήσει για πρώτη φορά το σερβίς της) βρέθηκε στο 0-40, αλλά επανήλθε και μετά από τρεις ισοπαλίες κράτησε το σερβίς της.

Ακολούθως πήρε άλλα τέσσερα συνεχόμενα γκέιμ και, παρότι η αντίπαλός της μείωσε σε 5-3, η Μαρία Σάκκαρη «έκλεισε» τον αγώνα με ακόμη ένα break.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!