Τη μοναδική γαλλική ομάδα που έχει κατακτήσει τον τίτλο του Κυπέλλου Πρωταθλητριών, τη Λιμόζ, θα αναλάβει ο Ηλίας Καντζούρης.

Στη μοναδική γαλλική ομάδα που έχει κατακτήσει τον τίτλο του Κυπέλλου Πρωταθλητριών (σημερινή Εuroleague), το 1993, τη γαλλική Λιμόζ θα συνεχίσει την καριέρα του ο Ηλίας Καντζούρης.

Μία ημέρα μετά το επίσημο «αντίο» από την ΑΕΚ, ο Έλληνας τεχνικός ταξιδεύει στη Γαλλία για να βάλει την υπογραφή του σε διετές συμβόλαιο με τη Λιμόζ.

Ο Καντζούρης θα γίνει ο δεύτερος Έλληνας προπονητής στην Ιστορία της Λιμόζ, καθώς τη σεζόν 2012-13, αφού αποχώρησε από τον Ολυμπιακό, ο Παναγιώτης Γιαννάκης είχε αναλάβει την τεχνική ηγεσία των «Λιμουζό».

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Ηλίας Καντζούρης: Η ανακοίνωση της ΑΕΚ για τη λύση της συνεργασίας τους 

Στη σχετική ανακοίνωσή της η ΚΑΕ ΑΕΚ αναφέρει:

«Η οικογένεια της ΑΕΚ BC ευχαριστεί τον Κόουτς Ηλία Καντζούρη για την προσφορά του στη «Βασίλισσα» και τού εύχεται κάθε επιτυχία στον επόμενο σταθμό της καριέρας του».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!