Στην κάμερα των συνδρομητικών καναλιών NovaSports μίλησε ο Απόστολος Τερζής, με αφορμή την αναμέτρηση του Άρη με τον Παναθηναϊκό.

Στην κάμερα των συνδρομητικών καναλιών NovaSports μίλησε ο Απόστολος Τερζής, με αφορμή την αναμέτρηση του Άρη με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο. Οι Θεσσαλονικείς δίνουν την τελευταία αγωνιστική τους υποχρέωση για την τρέχουσα σεζόν, έχοντας εξασφαλίσει το εισιτήριο για τα προκριματικά του UEFA Europa Conference League της προσεχούς περιόδου.

Ο 52χρονος Ημαθιώτης προπονητής, επιβεβαίωσε τη σχετική φημολογία των τελευταίων ημερών που τον θέλει να έχει συμφωνήσει με τον Θόδωρο Καρυπίδη, ώστε να παραμείνει ως πρώτος προπονητής ενόψει της επόμενης σεζόν. «Έχουμε μιλήσει κι έχουμε συμφωνήσει με τον πρόεδρο και τον τεχνικό διευθυντή (σ.σ. Ρόμπερτ Παλίκουτσα). Θα γίνει η σχετική ανακοίνωση στη συνέντευξη Τύπου του τεχνικού διευθυντή την ερχόμενη εβδομάδα. Θα κάνω ό,τι περνάει από το χέρι μου να δικαιώσω τις προσδοκίες της διοίκησης και να είναι σίγουρος και ο κόσμος ότι θα κάνω το παν για να τα καταφέρουμε ως ομάδα», είπε ο Τερζής.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Ο οποίος στη συνέχεια αναφέρθηκε στο τι περιμένει από το ματς στο «Απόστολος Νικολαΐδης», το οποίο δεν έχει βαθμολογική σημασία για τους «κίτρινους», ωστόσο υπάρχει και το γόητρο. «Ο Παναθηναϊκός μαθηματικά βρίσκεται μέσα στο παιχνίδι του τίτλου. Εμείς θέλουμε να κλείσουμε θετικά τη σεζόν. Κάναμε την προετοιμασία μας αυτή την εβδομάδα. Τα παιδιά βρίσκονται σε καλή κατάσταση. Έχουμε και κάποιες επιστροφές. Ελπίζουμε να πάνε όλα καλά, να κάνουμε καλό παιχνίδι και να διεκδικήσουμε τη νίκη».

Ο Απόστολος Τερζής αναφερόμενος για το αν έχει ξεκινήσει ήδη η αξιολόγηση του ρόστερ ενόψει της νέας σεζόν κι αν τα τελευταία παιχνίδια ήταν ένα… crash test για κάποιους παίκτες, ο Τερζής τόνισε: «Η αξιολόγηση των παικτών μας έχει γίνει ήδη. Μας δίνεται η ευκαιρία να χρησιμοποιήσουμε κάποια παιδιά, που δεν είχαν πολύ χρόνο συμμετοχής ως τώρα. Άρα δεν έχουν και τόση κούραση σε σχέση με τους υπόλοιπους, που πήραν πολύ χρόνο συμμετοχής. Τις τελευταίες ημέρες έχουμε απανωτές συναντήσεις με τον κ. Παλίκουτσα γι’ αυτό το θέμα. Και γι’ αυτούς που βρίσκονται στην ομάδα και θέλουμε να τους κρατήσουμε, αλλά και γι’ αυτούς που θα φύγουν, καθώς και για τις μεταγραφές που σχεδιάζουμε. Έχει γίνει η προεργασία. Ο τεχνικός διευθυντής έχει ξεκινήσει εδώ και καιρό τις επαφές με τα παιδιά, που θέλουμε να μείνουν. Περιμένουμε να ολοκληρωθούν οι συμφωνίες».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!