Το «τέλος εποχής» για τον Σέρχιο Μπουσκέτς στην Μπαρτσελόνα είναι γεγονός και ο Λούκα Μόντριτς τον αποχαιρέτησε.

Το «τέλος εποχής» για τον Σέρχιο Μπουσκέτς στην Μπαρτσελόνα, είναι γεγονός, με τον έμπειρο μέσο να ανακοινώνει την αποχώρηση του από τους Καταλανούς. Κι ένας από τους ανθρώπους του ποδοσφαίρου, που έσπευσαν να τιμήσουν τον Ισπανό άσο, είναι και ο «αιώνιος αντίπαλος» του, Λούκα Μόντριτς, με τον οποίο αναμετρήθηκαν ουκ ολίγες φορές στα ισπανικά γήπεδα.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

«Ενας από τους καλύτερους μέσους που έχω αντιμετωπίσει. Ηταν απόλαυση», έγραψε χαρακτηριστικά ο διεθνής Κροάτης μέσος της Ρεάλ Μαδρίτης, στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Η ανάρτηση που έκανε ο Μόντριτς για τον Σέρχιο Μπουσκέτς

 

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!