Ο Βρετανός δισεκατομμυριούχος, Τζιμ Ράτκλιφ, είναι πολύ κοντά στην εξαγορά της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Προχωράνε οι επαφές με τους Γκλέιζερ.

Ο Βρετανός δισεκατομμυριούχος, Τζιμ Ράτκλιφ, ιδιοκτήτης της γαλλικής Νις μέσω του πετροχημικού ομίλου Ineos, συνεχίζει να πιέζει για την εξαγορά της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και είναι πιο κοντά στο στόχο του από τον επενδυτικό όμιλο από το Κατάρ.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι επίσημα προς πώληση από τον περασμένο Νοέμβριο, αλλά η επιχειρηματική οικογένεια Γκλέιζερ από τις ΗΠΑ, ιδιοκτήτρια του συλλόγου των «κόκκινων διαβόλων», το σκέφτεται ξανά και μάλιστα έχει εναλλακτικό σχέδιο για να κρατήσει τουλάχιστον τη μειοψηφία των μετοχών.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Ο Ράτκλιφ έκανε νέα πρόταση στους Γκλέιζερ, και τους προσφέρει 4.7 δισ. ευρώ για να πάρει την πλειοψηφία των μετοχών, αφήνοντας στους Αμερικανούς το δικαίωμα να κρατήσουν το 35% του φημισμένου αγγλικού συλλόγου, ενώ αρχικά είχε προτείνει να αγοράσει το 80% των μετοχών.

Πιστεύει πως έτσι θα τους πείσει και θα γίνει τελικά το νέο αφεντικό στο «Ολντ Τράφορντ». Μάλιστα σύμφωνα με σημερινό ρεπορτάζ της εφημερίδας «SUN» ο Ράτκλιφ με την πρόταση του αυτή έχει έρθει πιο κοντά στους Αμερικανούς ιδιοκτήτες, καθώς ο σεϊχης του Κατάρ Γιασίμ Μπιν Χαμάντ Αλ Θάνι θέλει το 100% των μετοχών,

Η εφημερίδα επισημαίνει πως ο Ράτκλιφ έχει ζητήσει στην περίπτωση που προχωρήσει η συμφωνία να αναλάβει αμέσως τον έλεγχο των μεταγραφών του καλοκαιριού, κάτι που αποδέχεται η οικογένεια των Γκλέιζερ. Ο Βρετανός επιχειρηματίας σκοπεύει να επενδύσει άμεσα 250 εκατ. ευρώ για να ενισχύσει το ρόστερ της ομάδας.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!