Ο Κιλιάν Εμπαπέ τα έβαλε με την «Equipe» για δημοσίευμα στο οποίο αναφερόταν στο όνομα του.

Με την «Equipe» τα έβαλε ο Κιλιάν Εμπαπέ!

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Πιο συγκεκριμένα, στη γαλλική εφημερίδα υπήρξε ρεπορτάζ, στο οποίο αναφερόταν ότι ο σταρ της Παρί Σεν Ζερμέν απέτρεψε παίκτες της εθνικής Ελπίδων της Γαλλίας να προχωρήσουν σε απεργία, διότι δεν τους επετράπη να νηστέψουν την περίοδο που οι Μουσουλμάνοι είχαν το Ραμαζάνι.

Το συγκεκριμένο κείμενο προκάλεσε το ξέσπασμα του Κιλιάν Εμπαπέ, ο οποίος στο twitter σχολίασε το δημοσίευμα κι επιτέθηκε στην «Equipe»:

«Αποφύγετε να βάζετε το όνομά μου στις σαλάτες σας και ελέγξτε τις πηγές σας παρακαλώ… Καλησπέρα».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα. Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.