Ο Σιμεόνε Ιντζάγκι μετά το τέλος του ημιτελικού της Ίντερ με τη Μίλαν δήλωσε πως ήταν απόλυτα ικανοποιημένος.

Η Ιντερ βρίσκεται αγκαλιά με την πρόκριση στον τελικό του Champions League. Στον πρώτο ημιτελικό απέναντι στην Μίλαν πραγματοποίησε σπουδαία εμφάνιση και με το 2-0 επί της Μίλαν έχει τον πρώτο λόγο. Ο Σιμεόνε Ιντζάγκι μετά το τέλος του αγώνα ήταν απόλυτα ικανοποιημένος.

«Είμαι πολύ ικανοποιημένος. Το 1ο μέρος ήταν εξαιρετικό. Θα μπορούσαμε να σκοράρουμε πάνω από δύο φορές. Ήταν ένα σπουδαίο παιχνίδι. Περάσαμε πολλούς γύρους και γνωρίζουμε ότι είναι απλά το ημίχρονο.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Θα έχουμε τους φιλάθλους μας να μας υποστηρίζουν στο δεύτερο παιχνίδι και ξέρουμε ότι χρειάζεται άλλο ένα σπρώξιμο για να κάνουνε το όνειρο πραγματικότητα.

Τα παιδιά κάλυψαν κάθε σπιθαμή του αγωνιστικού χώρου, βοήθησαν ο ένας τον άλλον και γνωρίζουμε ότι η δουλειά δεν έχει τελειώσει.

Σε 72 ώρες έχουμε ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι Serie A απέναντι στη Σασουόλο. Αυτά τα παιχνίδια σου παίρνουν πολλά, οπότε θα πρέπει να αξιολογήσουμε την κατάσταση ορισμένων παικτών που δεν είναι στο 100%», ανέφερε ο Ιντζάγκι.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!