Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο βρέθηκε στην κορυφαία πεντάδα της σεζόν στο ΝΒΑ για πέμπτη συνεχή χρονιά, από το 2019 έως σήμερα.

Οι Μιλγουόκι Μπακς και ο Γιάννης Αντετοκούνμπο δεν κατάφεραν να πραγματοποιήσουν τον μεγάλο στόχο τους για τη σεζόν και να κατακτήσουν το πρωτάθλημα, καθώς αποκλείστηκαν πρόωρα από τους Μαϊάμι Χιτ με 4-1 στον πρώτο γύρο των playoffs του ΝΒΑ.

Παρ’ όλα αυτά, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο παραμένει ένας από τους κορυφαίους παίκτες της λίγκας και βρέθηκε στην κορυφαία πεντάδα της σεζόν στο ΝΒΑ για πέμπτη συνεχή χρονιά, από το 2019 έως σήμερα.

Μαζί με τον Αντετοκούνμπο στην κορυφαία πεντάδα βρίσκονται ο MVP της σεζόν, Τζοέλ Εμπίντ, ο ηγέτης των Ντάλας Μάβερικς, Λούκα Ντόντσιτς, ο Τζέισον Τέιτουμ των Μπόστον Σέλτικς και ο Σάι Γκίλτζιους-Αλεξάντερ των Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ, που εξαργύρωσε την εντυπωσιακή του σεζόν με την παρουσία στην καλύτερη πεντάδα του ΝΒΑ για πρώτη φορά στην καριέρα του.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Αξίζει να σημειωθεί το παράδοξο πως από την κορυφαία ομάδα του ΝΒΑ απουσιάζει ο φιναλίστ του φετινού βραβείου του MVP της σεζόν, Νίκολα Γιόκιτς.

Ο Σέρβος τις δύο προηγούμενες σεζόν είχε αναδειχθεί ο πολυτιμότερος παίκτης της λίγκας. Ταυτόχρονα, ο Τέιτουμ είναι ο μόνος Αμερικανός στη λίστα, που έχει έναν εκπρόσωπο από το Καμερούν (Εμπίντ), έναν από την Ελλάδα (Αντετοκούνμπο), έναν από την Σλοβενία (Ντόντσιτς) και έναν από τον Καναδά (Γκίλτζιους Αλεξάντερ).

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ήταν ο μοναδικός που πήρε 100/100 ψήφους για την πρώτη πεντάδα, όπως είχε συμβεί και τις προηγούμενες 4 φορές που βρέθηκε σε αυτή!

Στη δεύτερη καλύτερη πεντάδα βρίσκονται οι Στεφ Κάρι (Ουόριορς), Ντόνοβαν Μίτσελ (Καβαλίερς), Τζέιλεν Μπράουν (Σέλτικς), Τζίμι Μπάτλερ (Χιτ), Νίκολα Γιόκιτς (Νάγγετς).

Στην τρίτη καλύτερη πεντάδα μπήκαν οι ΝτεΆαρον Φοξ (Κινγκς), Ντέμιαν Λίλαρντ (Μπλέιζερς), ΛεΜπρόν Τζέιμς (Λέικερς), Τζούλιους Ραντλ (Νικς) και Ντομάντας Σαμπόνις (Κινγκς).

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις
Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε!