Με τις... δάφνες της κατάκτησης του χρυσού μεταλλίου στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του Μονάχου, η Ελίνα Τζένγκο ξεκίνησε δυναμικά τη νέα χρονιά και βάζει υψηλούς στόχους ενόψει των μεγάλων διοργανώσεων που την περιμένουν.

Με τις… δάφνες της κατάκτησης του χρυσού μεταλλίου στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του Μονάχου, η Ελίνα Τζένγκο ξεκίνησε δυναμικά τη νέα χρονιά και βάζει υψηλούς στόχους ενόψει των μεγάλων διοργανώσεων που την περιμένουν. Η πρωταθλήτρια Ευρώπης του ακοντισμού έχει μέχρι τώρα την τρίτη επίδοση για φέτος στον κόσμο, με τα 63,65μ. που έριξε στο Ευρωπαϊκό Κύπελλο ρίψεων της Λεϊρία και οριοθετεί ως βασικούς στόχους της για το 2023 το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κ23, τη σειρά αγώνων Diamond League και φυσικά το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Βουδαπέστης.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

«Η χρονιά ξεκίνησε ιδανικά, ενώ έχει εξελιχθεί πολύ καλά και η προετοιμασία. Στόχος μας είναι να έχω συμμετοχή σε λίγους και καλούς αγώνες, μέσα από τους οποίους θα διεκδικήσω τη διάκριση στις κορυφαίες διοργανώσεις» δήλωσε η Τζένγκο στην ιστοσελίδα του ΣΕΓΑΣ. «Δεν θέλω από τώρα να πω πόσο μακριά μπορώ να φτάσω στο Παγκόσμιο. Σίγουρα οι στόχοι είναι υψηλοί. Ωστόσο, και πέρυσι περίμενα κάτι καλύτερο στο Όρεγκον και δεν ήρθε. Σε κάθε περίπτωση η χρονιά έχει πολλές απαιτήσεις και πρέπει να γίνει σωστή διαχείριση. Πέρυσι τελείωσα τους αγώνες μέσα Αυγούστου και φέτος θα πρέπει να είμαι σε καλή κατάσταση μέχρι μέσα Σεπτεμβρίου, στον τελικό των Diamond League» πρόσθεσε η αθλήτρια του Γιώργου Μποτσκαριώβ.

Η Ελίνα Τζένγκο αναμένεται να κάνει ένα πέρασμα από το Διασυλλογικό Πρωτάθλημα, που θα γίνει το Σαββατοκύριακο (13-14/5), και στη συνέχεια θα αγωνιστεί στις 31/5 στην Καλαμάτα και τα “Παπαφλέσσεια”. Θα ακολουθήσει ο πρώτος αγώνας της στο Diamond League, στο Παρίσι (9/6), και εν συνεχεία θα στρέψει την προσχοή της στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ομάδων στη Σιλεσία και το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κ23 στη Φινλανδία.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.