Ο προπονητής της Ρόμα, Ζοζέ Μουρίνιο, απέρριψε τις επίμονες εικασίες που τον συνδέουν με τη Παρί Σεν Ζερμέν και επιβεβαίωσε την πίστη του στη Ρόμα.

Ο προπονητής της Ρόμα, Ζοζέ Μουρίνιο, απέρριψε τις επίμονες εικασίες που τον συνδέουν με τη Παρί Σεν Ζερμέν και επιβεβαίωσε την πίστη του στη Ρόμα, όπου έχει συμβόλαιο μέχρι το 2024, καθώς η ομάδα του αύριο (11/5) θα υποδεχθεί τη Μπάγερ Λεβερκούζεν στην πρώτη μεταξύ τους ημιτελική αναμέτρηση του Europa League.

«Αν κάλεσαν, δεν με βρήκαν», είπε ο Μουρίνιο στο Sky Sport Italia την Τετάρτη πριν από τη συνέντευξη Τύπου για τον ευρωπαϊκό ημιτελικό.

Η Ρόμα είναι έτοιμη να αντιμετωπίσει μια τρομερή πρόκληση καθώς θα αναμετρηθεί με την ομάδα του Τσάμπι Αλόνσο, ο οποίος σαν παίκτης έπαιξε καθοριστικό ρόλο στην επιτυχία του Μουρίνιο κατά τη διάρκεια της θητείας του στη Ρεάλ Μαδρίτης από το 2010 έως το 2013.

Μαζί, κατέκτησαν τίτλους κύρους όπως η LaLiga, το Copa del Rey και το Σούπερ Καπ Ισπανίας.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου, ο Μουρίνιο εξέφρασε τον θαυμασμό του για τον πρώην διεθνή Ισπανό, «πλημμυρίζοντας» τον με επαίνους:

«Δεν τον έχω δει για πολύ καιρό. Είχαμε πάντα μια φανταστική σχέση, περισσότερο από ό,τι μεταξύ ενός προπονητή και ενός παίκτη», είπε ο Μουρίνιο, ο οποίος τόνισε ότι η γερμανική ομάδα κατατάσσεται μεταξύ των καλύτερων της Ευρώπης όσον αφορά τις αντεπιθέσεις:

«Είναι πολύ επικίνδυνοι σε αυτή τη στιγμή του παιχνιδιού, αμύνονται, περιμένουν τον αντίπαλο να χάσει την μπάλα και μετά είναι δύσκολο να τους σταματήσεις», είπε, δίνοντας έμφαση στον αριθμό των παικτών με γρήγορη επίθεση στην ομάδα του Αλόνσο.

«Χρησιμοποιεί το στυλ που ταιριάζει περισσότερο στους παίκτες του, πέντε ή έξι από αυτούς θα μπορούσαν να τρέξουν στα 100 μέτρα με τον Μαρσέλ Τζέικομπς στους Ολυμπιακούς Αγώνες», πρόσθεσε.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Η Ρόμα έφτασε στα ημιτελικά μιας σημαντικής ευρωπαϊκής διοργάνωσης για τρίτη συνεχόμενη σεζόν:

«Έχουμε αρκετή εμπειρία για να μην είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι που θα είμαστε στα ημιτελικά και να μην είμαστε πολύ προσηλωμένοι στο γεγονός ότι είναι το πρώτο παιχνίδι και ότι παίζεται εντός έδρας», είπε.

Ο Μουρίνιο είπε ότι πιθανότατα ο βασικός επιθετικός Πάουλο Ντιμπάλα και ο μέσος Τζορτζίνιο Βαϊνάλντουμ δεν θα είναι στην αρχική ενδεκάδα λόγω των τραυματισμών τους:

«Θα κάνουμε ό,τι μπορούμε για να τους έχουμε πλήρως, αλλά πρέπει να προετοιμάσουμε τον αγώνα ανεξάρτητα από τη διαθεσιμότητά τους».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!

Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!