Η διοίκηση της Τότεναμ ψάχνει τον αντικαταστάτη του Αντόνιο Κόντε και έχει έρθει σε επαφή με τον Γκλάσνερ.

Η διοίκηση της Τότεναμ ψάχνει τον αντικαταστάτη του Αντόνιο Κόντε. Σύμφωνα με αγγλικά ΜΜΕ ο πρόεδρος της ομάδας του Λονδίνου, Ντάνιελ Λίβι, έχει ήδη έρθει σ’ επαφή με τον επιτυχημένο κόουτς της Αϊντραχτ Φρανκφούρτης, Ολιβερ Γκλάσνερ.

Ο 48χρονος Αυστριακός τεχνικός θα φύγει από τη γερμανική ομάδα το καλοκαίρι και θέλει να δουλέψει στην Αγγλία.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Ο Γκλάσνερ είναι πιθανό αν συμφωνήσει ν’ αναλάβει την αγγλική ομάδα στο τέλος της σεζόν με τριετές συμβόλαιο συνεργασίας.

Ο Αυστριακός κόουτς οδήγησε πέρσι την Αϊντραχτ στην κατάκτηση του Europa League με ταυτόχρονη παρουσία της στους ομίλους του εφετινού Champions League, ενώ φέτος διεκδικεί το κύπελλο Γερμανίας κόντρα στη Λειψία στον τελικό της 3ης Ιουνίου.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!