Επτα ΠΑΕ της Super League κλήθηκαν σε απολογία από το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό όργανο της διοργανώτριας αρχής.

Επτα ΠΑΕ της Super League κλήθηκαν σε απολογία για την προσεχή Παρασκευή (12/5), από το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό όργανο της διοργανώτριας αρχής.

Για δύο εξ αυτών, την ΑΕΚ και τον Αρη, η κλήση είναι διπλή, καθώς η Ενωση θα πρέπει να απολογηθεί για τα ματς των πλέι-οφ με τον Ολυμπιακό (8η αγωνιστική) και τον Αρη (9η), ενώ αντίστοιχα οι «κίτρινοι» της Θεσσαλονίκης για τα παιχνίδια με τον Βόλο (8η) και την ΑΕΚ (9η).

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Παράλληλα, ο Παναθηναϊκός θα απολογηθεί για τον αγώνα της 8ης αγωνιστικής με τον ΠΑΟΚ και ο ΠΑΟΚ για το παιχνίδι της 9ης αγωνιστικής με το Βόλο.

Σε ό,τι αφορά την 6η αγωνιστική των πλέι-άουτ, σε απολογία κλήθηκαν ο ΟΦΗ (για τον αγώνα με τον Ιωνικό), ο ΠΑΣ Γιάννινα (για το παιχνίδι τον Αστέρα Τρίπολης) και η Λαμία (για το ματς με τον Λεβαδειακό), καθώς και ο αναπληρωτής υπεύθυνος ασφαλείας της τελευταίας, Ν. Ευσταθίου.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!