Σίξερς και Νάγκετς έκαναν το 3-2 και ετοιμάζονται για τελικούς Περιφέρειας - Τεράστιο break για τη Φιλαδέλφεια - Show του Γιόκιτς.

Μια «ανάσα» από τους τελικούς της Ανατολής βρίσκονται οι Σίξερς, που έκαναν την έκπληξη κερδίζοντας τους Σέλτικς στη Βοστώνη με 115-103 και πήραν προβάδισμα με 3-2 στη σειρά των ημιτελικών της Ανατολής.

Το επόμενο ματς μεταξύ των δύο ομάδων είναι προγραμματισμένο για την ερχόμενη Πέμπτη (ξημερώματα Παρασκευής για Ελλάδα) στη Φιλαδέλφεια και οι Σίξερς θα έχουν την ευκαιρία να προκριθούν στους τελικούς της Ανατολής για πρώτη φορά μετά το 2001.

Κορυφαίος των νικητών, που προηγήθηκαν ακόμη και με 21 πόντους, ήταν ο Τζοέλ Εμπίιντ με 33 πόντους ενώ 30 πόντους (6/12 τρίποντα) είχε ο Ταϊρίς Μάξεϊ και 17 πόντους, 8 ριμπάουντ και 10 ασίστ είχε ο Τζέιμς Χάρντεν.

Για τους «Κέλτες», που άκουσαν αποδοκιμασίες από τους φιλάθλους τους, ο Τζέισον Τέιτουμ είχε 36 πόντους, ο Τζέιλεν Μπράουν είχε 24 πόντους και ο Μάρκους Σμαρτ 14 πόντους.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Στο Ντένβερ ο Νίκολα Γιόκιτς σημείωσε triple-double και οι Νάγκετς επικράτησαν των Σανς με 118-102 στο Game 5, παίρνοντας προβάδισμα στη σειρά των ημιτελικών της Δύσης με 3-2. Το Game 6 είναι προγραμματισμένο για την Πέμπτη (ξημερώματα Παρασκευής για Ελλάδα) στο Φοίνιξ.

Ο Γιόκιτς ολοκλήρωσε την αναμέτρηση με 29 πόντους, 13 ριμπάουντ και 12 ασίστ και έφτασε τα 10 triple-double στηνν καριέρα του στα playoffs. Από εκεί και πέρα ο Μπρους Μπράουν σημείωσε 25 πόντους ενώ από 19 πόντους είχαν οι Τζαμάλ Μάρεϊ και Μάικλ Πόρτερ (5/8 τρίποντα).

Για τους Σανς, που αγωνίστηκαν και πάλι χωρίς τον Κρις Πολ, ο Ντέβιν Μπούκερ είχε 28 πόντους, ο Κέβιν Ντουράντ 26 πόντους με 11 ριμπάουντ και 7 ασίστ και ο ΝτιΆντρε Έιτον 14 πόντους.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!
Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε!