Ο Σάσα Βεζένκοφ ήταν φανερά χαρούμενος μετά την πρόκριση του Ολυμπιακού ενώ αναφέρθηκε στη διαφορετικότητα του Final Four.

Ο Σάσα Βεζένκοφ ήταν φανερά χαρούμενος μετά την πρόκριση του Ολυμπιακού ενώ αναφέρθηκε στη διαφορετικότητα του Final Four.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Αναλυτικά όσα είπε ο Σάσα Βεζένκοφ:

«Είμαι χαρούμενος και υπερήφανος για όλα τα παιδιά. Ήταν ένα όμορφο ταξίδι στην regular season, αλλά δεν τελειώνει εκεί. Τα playoffs είναι εντελώς διαφορετικό συναίσθημα. Νομίζω ότι η τακτική της Φενέρ πήγε περισσότερο στο μυαλό μας. Σταματήσαμε να κάνουμε αυτά που κάναμε καλά, και ξέραμε ερχόμενοι σε αυτό το παιχνίδι ότι πρέπει να παίξουμε σκληρή άμυνα, να τρέξουμε μπροστά στον κόσμο μας και νομίζω τα καταφέραμε.

Μία δύσκολη σειρά, ξεχνάμε κάποιες φορές, αλλά κοιτάξτε ποιοι είναι στη Φενέρ, κοιτάξτε τον προπονητή της, τους παίκτες της και πόσο δύσκολο είναι να αντιμετωπίζεις τέτοιες ομάδες ειδικά σε μία τέτοια σειρά αγώνων. Θέλω να τους συγχαρώ για την προσπάθεια. Δώσαμε το 100% για να είμαστε στο Κάουνας».

Για το Fina Four:

«Θα περιμένουμε ποιες ομάδες θα είναι εκεί. Το Final Four είναι εντελώς διαφορετικό συναίσθημα, το ζήσαμε πέρσι με τον πιο δύσκολο τρόπο. Είναι ένα εντελώς διαφορετικό παιχνίδι, Θα είμαστε έτοιμοι όταν πρέπει να συγκεντρωθούμε σε αυτό το κομμάτι. Τώρα να το χαρούμε και αξίζουμε συγχαρητήρια σε όλους».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!