Ο Κώστας Παπανικολάου τόνισε πως η σειρά απέναντι στη Φενέρμπαχτσε ήταν από τις πιο δύσκολες αλλά τώρα ήρθε η στιγμή των πανηγυρισμών.

Ο Κώστας Παπανικολάου τόνισε πως η σειρά απέναντι στη Φενέρμπαχτσε ήταν από τις πιο δύσκολες αλλά τώρα ήρθε η στιγμή των πανηγυρισμών.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Αναλυτικά όσα είπε ο Κώστας Παπανικολάου:

«Τρομερή δουλειά. Ήταν μια σκληρή σειρά απέναντι σε ένα δυνατό αντίπαλο. Έπρεπε να δουλέψουμε σκληρά. Η σειρά αυτή αν δεν ήταν η δυσκολότερη ήταν από τις πιο δύσκολες που έχουμε δώσει. Δείξαμε χαρακτήρα και αφοσίωση στον στόχο μας και τώρα πανηγυρίζουμε όλοι μαζί».

Σε ερώτηση για την παρουσία του κόσμου που κατέκλεισε το ΣΕΦ είπε:

«Τους αγαπάμε. Είναι τρομεροί. Είναι εκεί και μας υποστηρίζουν. Δεν το καταλαβαίνουν αλλά με τη φωνή τους μάς δίνουν ενέργεια και πάθος. Αυτή η νίκη είναι για εκείνους. Όλα όσα κάνουμε είναι για αυτούς και ελπίζω να τους δώσαμε κάτι να χαρούν σήμερα».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!