Η Μάντσεστερ Σίτι θα είναι «ασταμάτητη» στην έδρα της όταν υποδεχθεί τη Ρεάλ Μαδρίτης δήλωσε ο μεσοεπιθετικός της ομάδας Τζακ Γκρίλις.

Η Μάντσεστερ Σίτι θα είναι «ασταμάτητη» στην έδρα της όταν υποδεχθεί τη Ρεάλ Μαδρίτης στον δεύτερο αγώνα των ημιτελικών του Champions League, δήλωσε ο μεσοεπιθετικός της ομάδας Τζακ Γκρίλις.

Η Σίτι πήρε την ισοπαλία (1-1) στον πρώτο αγώνα στην ισπανική πρωτεύουσα την Τρίτη, όταν ο Κέβιν Ντε Μπρόινε ισοφάρισε το τέρμα του Βινίσιους με το οποίο είχε προηγηθεί η Ρεάλ.

Οι πρωταθλητές της Premier League είναι αήττητοι εντός έδρας από τον Νοέμβριο και ελπίζουν να συνεχίσουν και στον δεύτερο αγώνα με τη Ρεάλ στις 17 Μαΐου.

«Στο Etihad, αισθανόμαστε ασταμάτητοι», είπε ο Γκρίλις στο BT Sport. «Ήρθαμε εδώ (στο Μπερναμπέου) για να προσπαθήσουμε να κερδίσουμε, αλλά δείξαμε τον χαρακτήρα μας όταν μένουμε πίσω στο σκορ σε ένα μέρος σαν αυτό. Στον επίλογο, νομίζω ότι ήταν ένα δίκαιο αποτέλεσμα. Είχαν τις ευκαιρίες τους, είχαμε και εμείς».

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Η Σίτι κυνηγά το treble, καθώς είναι ήδη στον τελικό του Κυπέλλου Αγγλίας και βρίσκεται στην πρώτη θέση της Premier League με τέσσερις αγωνιστικές να απομένουν.

Ο Γκρίλις είπε ότι η ομάδα «έμαθε πολλά» μετά τον αποκλεισμό από τη Ρεάλ στους ημιτελικούς του Champions League την περασμένη σεζόν.

«Έχουμε μια νέα ομάδα φέτος, διαφορετικούς παίκτες… Έχουμε την τέλεια ισορροπία ανάμεσα σε έμπειρους παίκτες και νέους παγκόσμιας κλάσης», πρόσθεσε ο Άγγλος διεθνής.

Ο τερματοφύλακας της Ρεάλ Τιμπό Κουρτουά είπε ότι ο δεύτερος αγώνας θα είναι σαν «τελικός» για την ισπανική ομάδα, η οποία έχει κατακτήσει το Champions League 14 φορές (ρεκόρ).

«Η επόμενη εβδομάδα θα είναι σαν τελικός. Είμαστε αρκετά καλοί στο να κερδίζουμε τελικούς», είπε ο Κουρτουά. «Ελπίζουμε ότι θα έχουμε αυτό το σκεπτικό. Παρόλο που το παιχνίδι είναι στη Σίτι και θα είναι δύσκολο για εμάς».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!