Απόλυτα ισορροπημένο παιχνίδι χαρακτήρισε τον πρώτο ημιτελικό ανάμεσα στην Ρεάλ Μαδρίτης και την Μάντσεστερ Σίτι ο Πεπ Γκουαρντιόλα.

Απόλυτα ισορροπημένο παιχνίδι χαρακτήρισε τον πρώτο ημιτελικό ανάμεσα στην Ρεάλ Μαδρίτης και την Μάντσεστερ Σίτι ο Πεπ Γκουαρντιόλα. Ο προπονητής των Αγγλων με το 1-1 ως παρακαταθήκη γνωρίζει ότι όλα θα κριθούν στην έδρα τους και ευελπιστεί ότι η Σίτι θα πάρει την πρόκριση στον τελικό. Παράλληλα ο Γκουαρντιόλα σχολίασε και το γεγονός ότι δεν έκανε καμία αλλαγή στο ματς.

«Ηταν ισορροπημένο παιχνίδι. Όταν ήμασταν καλύτεροι, σκόραραν, όταν ήταν καλύτεροι, ισοφαρίσαμε. Έμοιαζε όπως το περσινό ανά διαστήματα. Η γνώμη που είχα για τη Ρεάλ διατηρήθηκε ίδια κι η πρόκριση θα κριθεί στο Μάντσεστερ.Δεν υπάρχει εξήγηση για τα γκολ, έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Πολύ ισορροπημένο παιχνίδι, το ίδιο και πέρυσι, όταν έπρεπε να συνέλθουμε για την Premier League, να αγωνιστούμε και μετά να αντιμετωπίσουμε τη Ρεάλ».

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Για τον Έρλινγκ Χάαλαντ και το μαρκάρισμά του, εξήγησε: «Οι χώροι μεταξύ του Καμαβινγκά και του Καρβαχάλ δεν καταλαμβάνονταν από τους στόπερ, αλλά από τους Βαλβέρδε και Κρόος. Οι δύο στόπερ ήταν με τον Χάαλαντ».

Όσο για το ποια ομάδα θα εμφανιστεί δυνατότερη στο δεύτερο παιχνίδι, είπε: «Παίξαμε καλύτερα πέρυσι στο πρώτο παιχνίδι, όταν νικήσαμε 4-3 τη Ρεάλ και στο δεύτερο η Ρεάλ εμφανίστηκε πιο δυνατή λόγω του αποτελέσματος. Εμείς προσπαθήσαμε να πάμε το ζευγάρι στο Μάντσεστερ, όπου θα είναι ένα πολύ σκληρό παιχνίδι. Θα δούμε ποιος μπορεί να αμυνθεί καλύτερα και να είναι πιο αποτελεσματικός. Εξαρτάται από ποιους τομείς θα χτυπήσουμε και από το αν θα έχουμε ροή στην επίθεση».

Τέλος, ρωτήθηκε για το γεγονός ότι δεν έκανε αλλαγές: «Επειδή αυτοί που ήταν μέσα ήταν καλά, ήταν παίκτες που κρατούσαν την μπάλα. Η Ρεάλ είχε παίκτες που έκαναν καλό τρανζίσιον. Αν το παιχνίδι έπαιρνε τρελό ρυθμό, δεν θα ήμασταν στο ίδιο επίπεδο».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!