Ο Μικέλ Αρτέτα και η Άρσεναλ και σύμφωνα με αγγλικά ΜΜΕ επιμένουν στην απόκτηση του Μούσα Ντιαμπί από τη Λεβερκούζεν.

Ο Μίκελ Αρτέτα συνεχίζει να αναζητά έναν παίκτη για να ενισχύσει ακόμη περισσότερο τη επιθετική γραμμή της Άρσεναλ και σύμφωνα με αγγλικά ΜΜΕ επιμένει στην απόκτηση του Μούσα Ντιαμπί από τη Λεβερκούζεν.

Ο 23χρονος Γάλλος φορ θέλει στην καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδο να κάνει το επόμενο βήμα και να συνεχίσει στην Αγγλία την καριέρα του, μολονότι έχει πρόταση και από την Παρί Σεν Ζερμέν.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Σύμφωνα μάλιστα με ρεπορτάζ της αγγλικής εφημερίδας «SUN» η Άρσεναλ είναι φαβορί για την απόκτηση του, καθώς προσφέρει 20 εκατ. ευρώ και τον Γκρανίτ Τζάκα ως αντάλλαγμα!

Η γερμανική ομάδα είναι έτοιμη ν’ αποδεχθεί την πρόταση, με τον ίδιο τον Ντιαμπί να έχει πρόταση από τους «κανονιέρηδες» για τετραετές συμβόλαιο συνεργασίας, με ετήσιες αποδοχές κοντά στα έξι εκατ. ευρώ.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!