Η Άννα Κορακάκη κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο αεροβόλο πιστόλι 10μ., κατά τη διάρκεια του Παγκοσμίου Κυπέλλου σκοποβολής.

Η Άννα Κορακάκη κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο αεροβόλο πιστόλι 10μ., κατά τη διάρκεια του Παγκοσμίου Κυπέλλου σκοποβολής, που διεξάγεται στο Μπακού.

Η Ελληνίδα Ολυμπιονίκης κατετάγη αρχικώς τέταρτη στον προκριματικό με 581/600, αλλά στον τελικό πήρε από την αρχή το προβάδισμα και το διατήρησε καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα. Με τις υπόλοιπες φιναλίστ να αποκλείονται σταδιακά, η Κορακάκη έμεινε με τελευταία αντίπαλο την Ουκρανή Ολένα Κόστεβιτς και διατήρησε την πρώτη θέση, ολοκληρώνοντας τον τελικό με συνολικό σκορ 221.9, έναντι 220.1 της αντιπάλου της.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Στον προκριματικό του αγωνίσματος συμμετείχε και η Χριστίνα Μόσχη, η οποία κατετάγη 25η με 573/600.

Η Άννα Κορακάκη θα αγωνιστεί επίσης στο πιστόλι 25μ., την Παρασκευή 12/5, καθώς στο μικτό ομαδικό των 10μ., αύριο Πέμπτη (11/5), μαζί με τον αδελφό της Διονύση.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!