Στην ΑΕΚ παραμένει ο Εχσάν Χατζισαφί, του οποίου το συμβόλαιο θα έληγε τον επόμενο μήνα. Όμως οι δύο πλευρές προχώρησαν σε επέκταση της συνεργασίας για επιπλέον 1+1 έτος.

Στην ΑΕΚ παραμένει ο Εχσάν Χατζισαφί, του οποίου το συμβόλαιο θα έληγε τον επόμενο μήνα. Όμως οι δύο πλευρές προχώρησαν σε επέκταση της συνεργασίας για επιπλέον 1+1 έτος κι έτσι ο Ιρανός αριστερος μπακ θα παραμείνει στην ομάδα τουλάχιστον έως το καλοκαίρι του 2024.

Η ανανέωση δεν ήταν απλή υπόθεση, καθώς ο 33χρονος Ιρανός είχε ήδη προτάσεις από την πατρίδα του με καλύτερους οικονομικούς όρους. Παράλληλα, πριν από λίγες ημέρες παρέλαβε και πρόταση «μαμούθ» από σύλλογο του Κατάρ.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Όμως στάθμισε τα δεδομένα και αποφάσισε να μείνει, με την επιθυμία του Ματίας Αλμέιδα να παίζει καθοριστικό ρόλο. Ο Αργεντινός τεχνικός θέλει να στηριχτεί και του χρόνου στον Χατζισαφί στην προσπάθεια της ΑΕΚ σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει την ανανέωση του συμβολαίου της με τον ποδοσφαιριστή Εχσάν Χατζισαφί. Το νέο συμβόλαιο του διεθνούς Ιρανού ακραίου αμυντικού με την ομάδα μας έχει χρονική διάρκεια 1+1 έτη.

Έπειτα από την υπογραφή του νέου του συμβολαίου ο Εχσάν Χατζισαφί τόνισε στο aekfc.gr: «Είμαι χαρούμενος που αυτή τη χρονιά είμαστε μια ανάσα από το να γίνουμε πρωταθλητές και επίσης είμαι χαρούμενος που υπέγραψα νέο συμβόλαιο με την ΑΕΚ.

Ελπίζω την επόμενη χρονιά να έχουμε επιτυχία στο Champions League και να κάνουμε μια ακόμη καλύτερη σεζόν από τη φετινή».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!