Ο Ολιβιέ Ζιρού μίλησε στη ενόψει του πρώτου ημιτελικού του Champions League που θα δώσει η Μίλαν με την Ίντερ. 

«Είναι ένα ντέρμπι,είναι ένας ιδιαίτερος αγώνας. Μου αρέσει να παίζω σε αυτό, είμαι πολύ περήφανος για την ομάδα μου, ελπίζουμε να κάνουμε σπουδαία πράγματα αύριο, είμαι πολύ ενθουσιασμένος». Με αυτά τα λόγια ο Ολιβιέ Ζιρού, μεγάλος πρωταγωνιστής του ντέρμπι που έκρινε το περασμένο πρωτάθλημα, μίλησε στη σημερινή (9/5) συνέντευξη Τύπου ενόψει της αυριανής πρώτης ημιτελικής αναμέτρησης στο Champions League με την Ίντερ. 

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

«Σε ένα παιχνίδι σαν αυτό χρειαζόμαστε όλους στο 110%. Ξέρουμε ότι μπορούμε να κάνουμε σπουδαία πράγματα. Αλλά πρέπει να είμαστε όλοι στο 110%, προσπαθώ να είμαι πάντα θετικός και να ενθαρρύνω τους συμπαίκτες μου. Τίποτα δεν περιορίζει τη συγκέντρωσή μου, είμαι άνθρωπος που επικεντρώνεται στα πράγματα που πρέπει να κάνω στο γήπεδο με τους συμπαίκτες μου», πρόσθεσε ο Ζιρού που το Σεπτέμβριο θα γίνει 37 ετών.

«Έχω μεγαλύτερο κίνητρο από ποτέ να κερδίσω το Champions League, είναι μια μεγάλη ευκαιρία για μένα να το κερδίσω ξανά. Η Μίλαν είναι ένας ιδιαίτερος σύλλογος. Πέρυσι δεν μπορούσα να ζητήσω κάτι περισσότερο από την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Είμαι πολύ περήφανος για αυτό που κάνουμε με αυτήν την ομάδα, με τον προπονητή και το επιτελείο του. Θα ήμουν πολύ περήφανος να φτάσουμε στον τελικό. Θα ήταν φανταστικό και νομίζω ότι οι οπαδοί το αξίζουν», συμπλήρωσε ο Ζιρού, ο οποίος πρόσφατα ανανέωσε το συμβόλαιό του με τη Μίλαν έως τον Ιούνιο του 2024.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!