Τσέλσι και Ζοάο Φέλιξ είναι ευχαριστημένοι με την συνεργασία τους αλλά τα λεφτά που θέλει η Ατλέτικο τον καθιστούν «φευγάτο».

Επί του παρόντος δανεικός από την Ατλέτικο Μαδρίτης στην Τσέλσι, χωρίς οψιόν αγοράς μετά τον Ιούνιο του 2023, ο Ζοάο Φέλιξ βρίσκεται σε επισφαλή κατάσταση. 

Σύμφωνα με την ισπανική εφημερίδα AS, ο Πορτογάλος διεθνής άσος και ο σύλλογος του Λονδίνου είναι ευχαριστημένοι με την κοινή τους εμπειρία αλλά το πρόβλημα είναι οι απαιτήσεις των «Ροχιμπλάνκος», που ζητούν σχεδόν 100 εκατομμύρια ευρώ για κανονική μεταγραφή. 

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Το ποσό θεωρείται από τους «Μπλε» (και είναι) πολύ σημαντικό για τη δεδομένη στιγμή. Γιατί αφορά και επηρεάζει το μέλλον της ομάδας.

Ωστόσο, αναφέρει το δημοσίευμα, θα μπορούσε να εξεταστεί το ενδεχόμενο μιας νέας χρονιάς δανεισμού με πληρωμή από την Τσέλσι και ταυτόχρονη παράταση συμβολαίου του ποδοσφαιριστή.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!