Ο Δημήτρης Πρίφτης φαίνεται ότι βρίσκεται κοντά στον πάγκο του Προμηθέα.

Μπορεί το τελευταίο διάστημα, οι πληροφορίες να έφερναν τον Προμηθέα κοντά σε συμφωνία με τον Γιάννη Καστρίτη, ωστόσο οι Πατρινοί έχουν σαν πρώτη επιλογή τον Δημήτρη Πρίφτη. Δημήτρης Πρίφτης

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Η περίπτωσή του παρουσιάζει ιδιαίτερες δυσκολίες αλλά η διοίκηση του συλλόγου είναι σε συνεχή επαφή με την πλευρά του Έλληνα προπονητή.

Ακόμη το θέμα δεν έχει κλείσει αλλά μέσα στις επόμενες μέρες θα υπάρξουν εξελίξεις. Μάλιστα, ο Προμηθέας ετοιμάζεται να κάνει μία μεγάλη αλλαγή στο ρόστερ και να ξεκινήσει σχεδόν από το μηδέν.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις! Δημήτρης Πρίφτης. Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!