Παναθηναϊκός: Ο Χρήστος Σερέλης είδε σήμερα τον Πάρις Λι να «βγάζει» κανονικά ολόκληρο το πρόγραμμα της προπόνησης.

Μειώνονται τα αγωνιστικά προβλήματα της ομάδας μπάσκετ του Παναθηναϊκού που συνεχίζει την προετοιμασία της ενόψει των αγώνων με το Περιστέρι για τα ημιτελικά των πλέι οφ της Basket League. Και αυτό γιατί ο τεχνικός του «τριφυλλιού», Χρήστος Σερέλης, είδε σήμερα τον Πάρις Λι να «βγάζει» κανονικά ολόκληρο το πρόγραμμα της προπόνησης, ενώ χωρίς προβλήματα γυμνάστηκε και ο Λευτέρης Μαντζούκας, καθώς το διάστρεμμα που υπέστη στη χθεσινή προπόνηση (8/5) ήταν ελαφρύ.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Παρόντες στην προπόνηση των «πράσινων» ήταν και οι Αλέξανδρος Σαμοντούροβ και Νεοκλής Αβδάλας, οι οποίοι ολοκλήρωσαν τις υποχρεώσεις τους με την εθνική εφήβων, που έδωσε δύο φιλικούς αγώνες με την ομάδα U20 της Ρουμανίας. Λι

Αντίθετα, ο Γιώργος Παπαγιάννης έμεινε γι’ ακόμη μια ημέρα εκτός προπόνησης, καθώς δεν έχει ξεπεράσει την ίωση που τον ταλαιπωρεί.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!