Ο Ντέμης Νικολαΐδης σχολίασε, μέσα από την εκπομπή του στη NOVA, όλα όσα συνέβησαν στην προτελευταία αγωνιστική της Super League που φέρνει την ΑΕΚ «αγκαλιά» με τον τίτλο.

Ο Ντέμης Νικολαΐδης σχολίασε, μέσα από την εκπομπή του στη NOVA, όλα όσα συνέβησαν στην προτελευταία αγωνιστική της Super League που φέρνει την ΑΕΚ «αγκαλιά» με τον τίτλο.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Αναλυτικά όσα είπε ο Ντέμης Νικολαΐδης:

«Είμαι χαρούμενος που πήρε τον τίτλο η ομάδα που αγαπώ, αλλά καθόλου με την ατυχία του Παναθηναϊκού. Η ΑΕΚ θα πάρει δίκαια το πρωτάθλημα, αλλά και ο Παναθηναϊκός να το έπαιρνε θα το άξιζε φέτος».

Για τις δηλώσεις του Ιβάν Γιοβάνοβιτς:

«Δεν θεωρώ ότι έχασε το πρωτάθλημα ο Παναθηναϊκός, δεν το έχασε μόνος του, αλλά γιατί είχε απέναντί του μια πολύ δυνατή ΑΕΚ. Ο Γιοβάνοβιτς είναι πολύ σκληρός με τον εαυτό του. Ήταν εκπληκτικό αυτό που έκανε φέτος χωρίς να έχει ένα τόσο μεγάλο και ποιοτικό ρόστερ όπως η ΑΕΚ».

Όσο για την εικόνα των «πράσινων» στο ντέρμπι:

«Ο Παναθηναϊκός φάνηκε εξαντλημένος από τον Covid. Φάνηκε σαν να κράτησε δυνάμεις στο πρώτο ημίχρονο, ίσως γιατί ο Γιοβάνοβιτς έκρινε ότι οι παίκτες του δεν θα μπορούσαν να αντέξουν σε υψηλό ρυθμό σε όλο το ματς. Στο δεύτερο μέρος ο Παναθηναϊκός ανέβηκε, αλλά δεν έκανε ευκαιρίες. Ο Ολυμπιακός ήταν καλύτερος και κέρδισε δίκαια».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!